škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Octavia A4 kapı fitilleri ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Beyler a4 kasa için kapı fitillerini nereden temin edebilirim ? servis de varmıdır ? ya da servis dışında temin edebileceğim bir yer var mı ? 4 kapının fitillerini değiştirmeyi düşünüyorum fiyatı ortalama ne kadardır ?
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2014, 17:36:03 Gönderen: veracocha »

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Servisten alırsan 4 kapıya 4 lastikten fazla para ödersin.Dışarda da bulmak pek kolay değil.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Valla dışarda bulmak zor dediğin gibi ,servise fazla vermek istemiyorum

Çevrimdışı hakangemini

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben 1 yıl önce sormuştum. Sadece ön kapı (sol ve sağ) iç dış fitilleri 500 TL tutuyordu. İhtiyaç yoksa değiştirmeye gerek yok. Servis tüm fitillerin (bagaj dahil) değişimi için 1250TL'ye yakın fiyat vermişti. Bu da bana çok fazla gelmişti.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çıkmacılara bakmakta fayda var, olmadı belki araç iç dizaynı yapan yerlerde vardır.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sordum servise 80-85 lira arası dedi 1 kapı için ... şasi noyu'da verdim öğlen 13:30'dan sonra kesin bilgi verecek ... orjinal mi dedim orjinal abi dedi , orjinal ise çok iyi gider taktırrım valla

Çevrimdışı hakangemini

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
80-85 TL diyorlarsa 1 kapıya (iç dış komple) söyleyin lütfen ben de almak istiyorum. Ben Düzce Erkur VW servisine sorduğumda aldığım fiyatlar bundan kat be kaat fazla idi. Web sitelerinde de araştırdım. Ucuza orjinal bulamadım. Bu fiyat bana göre ucuz sayılır.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yazmayı unuttum ! servis elemanı bu fiyatı verdikten 1 saat sonra tekrar aradı 140 lira dedi :)) istanbul'dan gelecekmiş fiyat güncellenmiş filan ... ben başka yer buldum ordan alacam cumartesi günü 45 lira sırf bu işi yapan bir firma ... bu arada bizim a4 kasalarda sadece kasanın üstünde var kapıda yok fitil  yani tek fitil ... siz iç dış komple derken neyi kastettiniz ? sizinkide a4 ise sadece kasada var kapıda yok ??

Çevrimdışı hakangemini

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Siz memnun kalırsanız ben de alırım fitillerden. İçerideki kapının alt kısmında olan conta.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ankarada bu işi yapan yer neresi bizimle paylaşır mısınız?

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakangemini;458972
Siz memnun kalırsanız ben de alırım fitillerden. İçerideki kapının alt kısmında olan conta.

Ben biraz önce aldım tanesi 45TL + kdv 4 adet aldım ..bayağı kaliteli fitiller , içerde bir sürü araba için her çeşit fitil var internet adresi :

http://elastika.com.tr/

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Biraz önce fitilleri taktım ancak orjinali gibi olmadı , böyle olacağını az çok tahmin etmiştim , orjinali gibi olmuyor maalesef iade edeceğim , orjinali için ise yurtdışında araştırmalar yapacağım

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bir resim var mı hocam bizlerde karşılaştırsak.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yok abicim orjinali dışında satılanlar uymuyor alman yapmış şak diye oturuyor oraya buda oturdu gerçi ancak orjinali gibi olmadı tam olarak aynısı da değil izah etmem çok zor