Merhabalar Arkadaşlar,
Geçtiğimiz haftasonu Ankara And Oto'da 45000 bakımını yaptırdım. İzlenimlerim ve maliyet bilgisi şu şekilde;
1)Servis randevusu almadan önce motor yağını kendim getirmek istediğimi ve bunun mümkün olup olmayacağının bilgisini aldım. Telefonda yağ bilgisini sorguladıktan sonra OK verdiler.
2)Yine telefonda 45000 bakımının (yapılan işlemler standard polen filtresi, yağ filtresi değişimi, yağ değişimi vs) yaklaşık nekadar tutacağını sorduğumda 390~425TL arası bir maliyetinin olacağını belirttiler (yağı kendilerinin koyacağını varsayarak)
3) Yağı kendim getirirsem belirtilen bu fiyattan nekadar düşeceğini sorduğumda ise 140TL civarı bir fiyat düşüşü olacağından bahsettiler.
4)Servise gittiğimde ise, servis kabulden sorumlu görevlinin ağzından çıkan rakam 500-550TL oldu. Ve yukarıda bahsettiğim tlf görüşmesindeki rakamları söylediğimde yanıt şu oldu;
-ııııııı.. hahhh.. tamam o bir önceki bakım fiyatıydı pardon. doğrudur
yaklaşık okadar tutar.
'yağı kendim getirdim, onun için ise yaklaşık 140TL düşeceğinizi belirttiniz' dediğimde
-tabi tabi onu düşeriz şeklinde
bir cevap aldım.
(kim ne tutturursa resmen..:sopa:)
5)Sadede gelecek olursak; totalde servise 195TL + MOBIL1 ESP 5-30 yağa 90TL ödeyerek 45000 bakımını atlattım.
(Yağı Şaşmaz'da ŞAH Makine'den aldım. Ankara' da bulduğum en iyi fiyattı. Esnaflığıda güzel)
İlgilenen arkadaşlarımıza/üyelerimize duyurulur...
Saygılar,