Dediklerinize katılıyorum ancak siz biz yada en azından daha önce en az 300.000 km yol yapmış 40 yaş şöförleri anlayabilir. Herhangi bir bayan sürücü yada ilgisiz bir insanın anlayıp da şanzımana ona göre davranmalarını beklemek abesle iştigal eder
emin kardeş ben aslında biraz sert araç kullanan biriyim hatta zorlarımda yani samara ile direkli bağda odun toplayan biriyim desem...
tüm bunlara rağmen fio yu aldığımda aslında oğlum aldı getirdi ilk yarı otomatik aracımdı dedi ki baba biraz sakin kullanım istiyor dedi duologic için biraz da sorunlu yazılmış dedi (oğlumda bende bir araca yönelmeden ilgili forumlarda çok araştırma yaparız ki yeti için nerdeyse 1 yıl burayı takip ettim ve DSG için yazılanları bilerek gittim aldım) o gün bu gün aracın vites sistemine aşırı dikkat eder oldum. hiç zorlamadım. hatta başka başlıkta nasıl kullanılmalı sorusunun cevabını ısrarla takip ettim...
şimdi bunları bırakıyorum bir kenara benim için bindiğim aracı anlamak ve hakkını vererek kullanmak çok önemli ama demiyorum ki ben iyi kullanıcıyım
dediğim sadece dikkat etmek tir.
e yani netice de para benden çıkıyor.
"Herhangi bir bayan sürücü yada ilgisiz bir insanın anlayıp da şanzımana ona göre davranmalarını beklemek abesle iştigal eder " bu çok doğru ama bende şuradan da bakıyorum ; ne kullandığını bilmeyen hatta nasıl kullanması gerektiğini bilmeyen ve sadece kullananın yaptığı da abesle iştigal değilmi ? bu ülkede hala ehliyet kurs larında motor dersi var ama maalesef insanımız laf olsun saat tamamlansın diye katılıyor. 2,5 yıl İstanbul'da sürücü kursu motor dersi öğretmenliği yaptım çirkin tekliflerden ötürü bıraktım oysa iyi ücret de alıyordum heee.
adamlar ve bayanlar ders ile ilgileneceklerine bana iltifatla ilgileniyorlardı.
3 yıl da direksiyon sınavlarına girdim kız iki eliyle vites geçirmeye çalışıyordu, araçtan indirdim ve kurs müdürü geldi anlamadığım bi şekilde iyi bir kızımız dır dedi hala anlamış değilim bunu yahu...
gelelim sadede bu ülkede böyle bir toplum var ve bu toplum DSG kullanıyor DSG ci arkadaşlardan özür dilerim onlar benim gibi çare peşinde ama gelip de veya başka yerlerde bi kere yazıp giden ve ortalığı bi cümle ile bozanlar da var yok diyemeyiz.
nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama şöylede bir söylem var şikayeti açan vatandaş için başaran öyle bir şey yoktur bizim başlıklı kâğıdımız üzerine bu yazılmış gerekli hukuki işlem yapılıyor içerikli bi yazı da okudum. ama doğruluğunu diğeri gibi bilmiyoruz.