Merhaba, dün itibariyle yeni Yetimize kavuştuk, ilk izlenimlerim, Astra HB bir araçtan buna geçiş yaptığımdan biraz büyük geldi birkaç gün içinde alışırım diye düşünüyorum, içi geniş ferah yüksek tavan olmasından kaynaklı, motor 1.6 TDI tork kendini hissettiriyor geriye kayma diye bir sıkıntı duymadım, sol ayağım ıskartaya çıktı
DSG şanzuman gayet başarılı
vites geçişlerini hissettirmiyor, start stop oluşu uzun kırmızı ışık beklemelerinde işe yarıyor fakat dur kalk trafiğinde 2-3 saniye beklerken stop etmesini istemezseniz fren pedalının sonuna kadar basmaz isek araba stop etmiyor, tam durursak ve frene fazla basarsanız stop ediyor, frenden ayağınızı kaldırdığınız anda motor çalışıyor, sola dönüşlerde ön camın sol direği görüşü hafiften kısıtlıyor, sola dönüşlerde dikkat etmek gerekiyor, iç konforu da yeterli seviyede benim aracın Ambition olduğundan Elegance kadar değil tabi, ayrıca Green tech motor olmasına rağmen stepne vs araçla birlikte geliyor, şimdilik ilk izlenimlerim bunlar , resimleri acele çektim biraz eklemeye çalışıyorum, Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin, şimdiden ilginize teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre araç versin inşallah.
Resimler biraz büyük oldu, forum yönetici arkadaşlar uygun boyuta getirebilrlerse daha iyi olacak.