Ben elm27 cihazını android ile citroen c3 de çok kullandım c3 sık sık arıza ışığı yakdığı için sürekli takıp arıza kodlarına bakıp önemli bişeymi gecici bi arızamı diye kontrol edip kodları siliyordum arıza bakımından kullanışlı bir cihaz gecici bir arıza için servise gitmenize gerek olmuyor kodu silip tekrarlayıp tekrarlamadığını görüyorsunuz. ama yol bilgisayarı gibi kullanyım derseniz cihazın farklı boyutları olmasına rağmen bağlantı soketinin genelde sigorta kutusu içerisinde yer almasından dolayı cihaz takılı iken kapağı kapatmanız zor c3 de ben hiç yol bilgisayarı gibi kullanamadım çünkü kapak kapanmadığı için diz mesafesinden sarkıyordu .
Cihazın kod bulması servisdeki cihazlar ile bire bir aynı torque hangi kodu veriyorsa servistede o çıkıyor o yönden oldukça yararlı ve kullanışlı bir cihaz tavsiye ederim bende 2 adet vardı ebayden almıştım birini hiç kullanmadan sattım diğerinide yeti alınca soketi tutmayabilir tutsa bile sıfır araca takmayı gerek görmediğim için onuda sattım sık sık arıza veren araçlar için tavsiye ederim torque programının full olanı internette var bulamayan olursa bendede var upload eder özelden gönderirim