Yorgunluk algılama sistemi olduğuna emin misiniz? ALGILAMA değil de, tahmin ve uyarı sistemi desek daha doğru olur.
Sanayı ve Ticaret bakanlığı, ithal edilen araçların özellikleri konusunda ihracaat şartları koyar ve denetlerse (örn: buz kazıyıcısı araç girişi yasaklanızn), türk halkı da tam donanımlı araç sahibi olabilir.
Hazine müsteşarlığı da ithal araçlardan vergileri kaldırırsa, çok daha ucuza daha lüks araçlara sahip olacağız.
Donanım seviyesi ve fiyatlar konusunda üreticinin çok bir suçu yok.
"Sürücü yorgunluk tespit sistemi" tam olarak internet sitesinde verdiği isim budur. ayrıca sistem sensörle filan da çalışmıyor bariz direksiyon hareketlerini takip ederek sürücünün sürüşünü algılıyor enteresan bi hareket gördüğünde de haber veriyor. ben şehirdışında yüksek hızda düz giderken direksiyonu sağ sol yapınca hafif takılma hissetmiştim. bu sistemden kaynaklandığını düşünüp kapatınca takılma da kalkmıştı. demek ki direksiyondan tespit ediliyor.
neticede ifademden ne demek istediğimi anlamıştır. yoksa adamın göz kapaklarına bakıp uykulu mu değil mi algılayan bir sistem yok.
bir vergici olarak araçların üzerine salınan vergileri de çok iyi bilirim ama ben pahalılık konusunda devletmiş, üreticiymiş ayrımına gitmiyorum. sonuca bakıyorum. sonuçta pahalı mı alıyoruz? evet. sebebi kim? umrumda olmaz, ben fiyata bakarım.
vw grubu burnundan kıl aldırmıyor ve buna rağmen herkes arabaların peşinde koşuyor. yapacak birşey de yok çünkü alternatif yok. herkes ister mercedes, audi, bmw ye binmek ama vermeyince mabud neylesin mahmut?