škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

fabia 2006 ya sontadan takma sis farı için destek

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
selam arkadaşlar araca sis farı taktırmak istiyorum fakat orjinal bozulurmu yani sisleri nerden açılacak dügme degişecekmi taktıran varsa paylaşırsa sevinirim

Çevrimdışı musti22160

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
düğme muhtemelen değişmez düğmeyi çevirip farı açtığında bide kendine çekiçeksin eğer göstergede sis lambası işaretini görürsün buraya kadar herşey tamamsa

sonra tampona bakılır:2004 kadar olanlarda kare sisler vardır (bu kolaydır en dıştaki kapaklar sökülüp onun yerine takılır kablo tesisatı zaten var en azından benimkinde var)

2004 sonrasında yuvarlak sisler mevcut onun kapalarında iki tip var delikli deliksiz sizinkinde sis yoksa deliksiz dir muhtemelen bu parçayı deldirirseniz sis nasıl monte edilir bilmiyorum ama delikli olanlar mevcut zaten...

Bu parçalar için skopar.com a bakabilirsiniz fiyatlar genelde uygun...kare sislerin yan sanayisi 25 tl civarı idi

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: musti22160;459674
düğme muhtemelen değişmez düğmeyi çevirip farı açtığında bide kendine çekiçeksin eğer göstergede sis lambası işaretini görürsün buraya kadar herşey tamamsa

sonra tampona bakılır:2004 kadar olanlarda kare sisler vardır (bu kolaydır en dıştaki kapaklar sökülüp onun yerine takılır kablo tesisatı zaten var en azından benimkinde var)

2004 sonrasında yuvarlak sisler mevcut onun kapalarında iki tip var delikli deliksiz sizinkinde sis yoksa deliksiz dir muhtemelen bu parçayı deldirirseniz sis nasıl monte edilir bilmiyorum ama delikli olanlar mevcut zaten...

Bu parçalar için skopar.com a bakabilirsiniz fiyatlar genelde uygun...kare sislerin yan sanayisi 25 tl civarı idi

teşekkürler bende arka sis var  denicem

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
benim araca eski sahibi sonradan takmış. düğmeyi değiştirmemiş arka sisi açmak için anahtarı kendinize çekince ön ve arka yanıyor. 50-60tl verip iki kademeli anahtar almakta fayda var tabi

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
mevcut anahtarınızla ön arka birlkte yanar.

2006'larda arkadaşlar da yazmış, çerçeve yuvarlak ve kapalıdır, deldirince güzel olmuyor. Delikli sis farı çerçevesi de pahalı bi şey değil, onlar da değişecek.

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;459954
mevcut anahtarınızla ön arka birlkte yanar.

2006'larda arkadaşlar da yazmış, çerçeve yuvarlak ve kapalıdır, deldirince güzel olmuyor. Delikli sis farı çerçevesi de pahalı bi şey değil, onlar da değişecek.

teşekkürler katılıyorum degiştirmek daha uygun olucak

Çevrimdışı Picasso

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2006 larda sis farı yeri mevcut Sadece kapak çıkacak. Benim araçta (Ambient) kabloları bile anahtarın olduğu yere kadar mevcuttu.
En mantıklısı sis farı kademesi mevcut anahtar ile değişimi ürün kodu:SQ6Y1 941 531 N JDY

Orjinal sissiz far anahtarının orjinalide :
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2014, 17:51:24 Gönderen: Picasso »