škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapid lastik

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı arafilboylu

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar rapit 1.6 105 var lastikler 215/45/r16 bu lastik ebeti nasil iyimidir baska lastik ebati olurmu yaz için
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2014, 22:36:02 Gönderen: arafilboylu »

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Lastik ebatı bana kalırsa uygundur. Bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bir düzeltme yapmak isterim aracınızı ismi '' Rabit '' değil, '' Rapid '' hocam.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı hakangultepe

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bence problem olabilir. 45 yanak sıkıntı yaratabilir. Çukurlar ve rögar kapaklarına dikkat edin. En ideali bence 195/50/R16 harika olur.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakangultepe;461944
Bence problem olabilir. 45 yanak sıkıntı yaratabilir. Çukurlar ve rögar kapaklarına dikkat edin. En ideali bence 195/50/R16 harika olur.
Bu ebat bizdeki Rapid araçlardan birisinde var. Virajda biraz sert hareket etmeye gelmiyor, arkasını bırakmaya niyetleniyor ki çoğu virajda bırakacakken göstergeler pavyon gibi olup müdahele etti.

Çevrimdışı onderr

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: arafilboylu;459801
Arkadaslar rapit 1.6 105 var lastikler 215/45/r16 bu lastik ebeti nasil iyimidir baska lastik ebati olurmu yaz için

Hocam pardon ama Skodanın mühendisleri herşeyi zaten araç için ayarlıyor.Biz onlardan iyi bilecek değiliz ..

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Depo kapağını açtığınızda içinde aracınıza uygun jant lastik ebatları vardır. Bu ebatları kullanırsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Çevrimdışı hakangultepe

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
45 yanak rahat değil ben kullanıyorum. En az 50 yanaklı seçeneklere yönelmekte fayda var. yoldaki tüm hataları direksıyonda siz hissediyorsunuz.