škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Bu parçayı bulamıyorum bana bu soguk havalarda çok sorun oluyor :S

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ONUR ESKÜN

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ayak kaloriferinin oldugu yerdeki kapak benden önceki sahibinde kırılmış oda bu şekilde kartonlarla kapatarak çözüm bulmuş ancak kaloriferi açtıgımda oradan inanılmaz bir soguk hava üflemsi oluyor ve hemen yanından ayak kaloriferi olan kaloriferi bastırıyor ve ordan cıkan hava diğer kaloriferlerinde üfleme şiddetini azaltıyor. oraya kapattıgımda kaloriferler deli gibi üflüyor orası açıkken ordan gelen soguk hava ve kaloriferlerin üfleme şiddetinı giderebilmem için bu kapagı bulmam gerekiyor. bu kapagı nereden bulabilirim Lütfen yardım
https://imageshack.com/i/0y8fn9j

Çevrimdışı musti22160

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Yanlış anlamadıysam torpidonun altındaki bölüm ve hatırlatığım kadarıyle torpido bir bütün halinde ve bu durumda türkiye bulma şansın az ama yinede ikitelli atatürk oto sanayiye bakman lazım orda 3-4 tane dükkan sadece WV araçlarla ilgileniyor...

Çevrimdışı ONUR ESKÜN

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
eyvallah kardeşim bi arkadaştan daha duymuştum ikitellide olabilir diye. ama torpidoyla aynı değil gibi duruyor sürücü bölümündede aynı kısım var kapak gibi duruyor. Servise gidersem o küçük yer için çok para ödemem gerekicek o yüzden sordum başka arkadaşlarında başına gelmiş olabilirmi diye.

Çevrimdışı anarche

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Klima filtresinin takılı olduğu kaset yok sanırım, klima filtresini ne tutuyor peki?

Eğer polen filtresinin kasedi ise parça numaraları :
Filtre alt kapağı : 6Q0819422B
Filtreyi tutan çerçeve : 6Q0819647
Filtre kilitleri : 6Q0815391

Resimde bulunan 26 ve 38 numaralı parçalar
http://www.partsbase.org/media/images/vw/d75c07be648594c5a126364f26f266e6.png

Çevrimdışı ONUR ESKÜN

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: anarche;460037
Klima filtresinin takılı olduğu kaset yok sanırım, klima filtresini ne tutuyor peki?

Eğer polen filtresinin kasedi ise parça numaraları :
Filtre alt kapağı : 6Q0819422B
Filtreyi tutan çerçeve : 6Q0819647
Filtre kilitleri : 6Q0815391

Resimde bulunan 26 ve 38 numaralı parçalar
http://www.partsbase.org/media/images/vw/d75c07be648594c5a126364f26f266e6.png

evet bu dedğin parcalar olabilr öle görünüyor ama herhangi bişeyi tutan yada tutulacak bi parça yok sadece dışarıdan gözüken yüzeyinde bi kapak eksik gibi duruyor o kapak yerinede kapatıcak şekilde kartonla kapatılmış bende orayaı kurcaladım ve kartonları cıkardım sonra idareten tekrar taktım bi nevi o kısmı kapatmak için yapılmış ve aşırı bi şekilde soguk hava üflüyor sanki tüm hava ordan çıkyor diğer peteklerden havayı kısıyor orayı elimle kapattıgım anda peteklerin üflemesi artıyor eyer bu dedğiniz parçalarsa bunları temin edebilğim yerler varmıdr yoksa arkdaşın dedği gibi bunlar türkiyede yokmudr :S

Çevrimdışı anarche

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ONUR ESKÜN;460040
evet bu dedğin parcalar olabilr öle görünüyor ama herhangi bişeyi tutan yada tutulacak bi parça yok sadece dışarıdan gözüken yüzeyinde bi kapak eksik gibi duruyor o kapak yerinede kapatıcak şekilde kartonla kapatılmış bende orayaı kurcaladım ve kartonları cıkardım sonra idareten tekrar taktım bi nevi o kısmı kapatmak için yapılmış ve aşırı bi şekilde soguk hava üflüyor sanki tüm hava ordan çıkyor diğer peteklerden havayı kısıyor orayı elimle kapattıgım anda peteklerin üflemesi artıyor eyer bu dedğiniz parçalarsa bunları temin edebilğim yerler varmıdr yoksa arkdaşın dedği gibi bunlar türkiyede yokmudr :S

Türkiye'de bulunur en kötü ihtimal çıkmacıları dolaşın. Verdiğim parça numaralarını internette aratırsanız bulabilirsiniz ayrıca.

Size yine de işinize sağlama alıp bilen birilerine danışın zira çekilen resimlerden tam olarak ne eksik belli olmuyor.

Çevrimdışı ONUR ESKÜN

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
şimdi dediğiniz parçaların nerde olduklarını resimli bi şekilde gördm ama bu dedğiniz parcalar bu bölgenin içinde burası bildğiniz torpidoyla özleşen bi parça gibi duruyor  bi nevi oranın kapagı ve fabiası olan arkdaşlarım varsa fabia I o kısma musait olduklarında bi baksınlar ne gibi bi parça oldugunu görürsem çok sevinirim çünkü internette bulamıyorum :)

internette buldugum resim bu
buda sizin bahsettiğniz parcalar ama bunun üzerinde olan bi kısım daha var o bölgeye ulaşılmasını sağlayan kapak :)
http://vwpolo.org/viewtopic.php?f=36&t=3326
çıkan forumda az aşşagıya indiginizde görünüyor
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2014, 20:58:54 Gönderen: ONUR ESKÜN »

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
polen filtresini tutan kaset gibi duruyor yanlış mı anladım? parçacılar yetkili servisler ve çıkmacılar üçlüsünden birinde bulursunuz.

Çevrimdışı ONUR ESKÜN

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
aynen öle şimdi orjinal bi fotosunu buldum anarche arkadaşım saolsun sayesınde buldum o kaseti tutan kelepçeli uzun bi parça
https://imageshack.com/i/5njqjnj

bu resimde detaylı olarak gördüm 30 lira bi maliyete varmış ilgilendğinz için çok teşekkürettim herkeze :) özellikle anarche kardeşime :)

Çevrimdışı anarche

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ONUR ESKÜN;460051
aynen öle şimdi orjinal bi fotosunu buldum anarche arkadaşım saolsun sayesınde buldum o kaseti tutan kelepçeli uzun bi parça
https://imageshack.com/i/5njqjnj

bu resimde detaylı olarak gördüm 30 lira bi maliyete varmış ilgilendğinz için çok teşekkürettim herkeze :) özellikle anarche kardeşime :)

Büyük ihtimal filtrenizde yok 15TL daha ekleyin. Forumun amacı yardımlaşmak yarın siz birilerine yardım ederseniz ödeşmiş oluruz.

Çevrimdışı ONUR ESKÜN

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: anarche;460053
Büyük ihtimal filtrenizde yok 15TL daha ekleyin. Forumun amacı yardımlaşmak yarın siz birilerine yardım ederseniz ödeşmiş oluruz.

tamamdır çok teşşekkürettim herzaman yardım etmeye hazırım :):)