içiyorum ama az içiyorum günde 3 adet falan,paket haftada veya 5 günde anca bitiyor.arabada ve evde kesinlikle içmem ve içirtmemde.şu dumansız hava sahası muhabbeti yapıldığı zamanlar inadına çoğalttım şimdi yine azalttım.Neden acaba alkole bu kadar tavır alınmaz da bu sigaraya tavır alınır anlamış değilim.Tamam sigara faydalı bişi değil,başkalarınada zararıda var ama alkolden kazalardan dolayı nice insanlar ölüyor,aile ocakları dağılıyor,içince sövmeler küfürler havada uçuşuyor ama kimse buna ses çıkarmaz.bazen inadına içeceğim geliyor ama pireden dolayı yorganın yıkılmayacağını son anda düşünerek vazgeçiyorum.Alkole olan sempatiden midir nedir anlamış değilim.Yalnız toplumda ve aile içinde çocukların yanında içilerek onların haklarına müdahale edilmesine bende karşıyım.Ama sokaklara kadar veya açık resterontlara kadar yasağın inmesi bana inadın ileri boyutlara ulaştığı kanaatindeyim.hatta bazen kamuoyuna açık yerlerde bile alkol kullanılan yerler var,aile ile gidilecek yerlerde bile alkol kullananlar var,belediye bu tür yerlere yasak getirdiği zaman rejim elden gidiyor laiklik haşat oluyor ve sisteme dinamit konuyormuş,yani rejım meselesi haline geliyor.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2009, 19:14:15 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ