0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uyyy içmeysun oyle mi Horon61. Hayy yaşıyasun ben da içmeyrum daa.:kiki:
olacak tabi calısan araba, verirsen sofore, sahibi gibi bakmaz cogu,
Ula heee :huh:
Uyy kardaşum ne titreysun oyle ? Ne oldi sağa ? Bana ula diyusun oyle mi ? Neyısa eyi akşamlar.
Yok anladım anladım da. Ben de şaka yapmıştım zaten. Adamım da alışkanlık galiba. Tekrar iyi akşamlar.
aynen abi ama kaza yapan şöför değil bizim çırak 6 aylıına şöföre vermiştik o şöföfrü kaç kere kasislerde falan 4 tekeri yerden keserken yakaladım en sonunda roomy in komple şanzıman değişti 99 bin kusur kilometrede yani garanti bitmek üzereydi direkten döndük
valla acıdım gül gibi arabayı taksi yapmışınız şöförde mahfetmiş tabi kendi parasıyla almadığı için hor kullanıyor.
aynen ya pederde bin pişman bana dediki bundan 6 yıl sonra (yani arac 7 yasına basınca duraktan men edilince) yine roomy alacakmış motor büyük bi ihtimal yine 1600 cc benzinli olacak fakat donanım olarak baz alcakmış borbet veya benzeri jant takacak etek spoyler vs. vs. donatcak şimdi donatamıyor orjinalliği bozulur diye ellemiyor arabayı
acaba sizin arabanın km kaç şuan?''borbet veya benzeri jant takacak etek spoyler vs. vs.''Bir nevi Taxi tuning yapacak roomiye baban:D