Dün akşam arabama kavuştum lastikte sıkıntı yoktu inmemişti. harbiden bu spreyi icat edenlerden Allah razı olsun hızır gibi yetişti Lastiği bu sabah tamir ettirdim içinde süt gibi bir sıvı vardı ve hafifçe lastiği saran bir saydam madde vardı. İçini yıkayınca büyük bir bölümü çıktı az birşey kaldı lastikçi bunun sorun olmayacağını söyledi ve işini bitirip taktı çok şükür korktuğum başıma gelmedi. Bar konusunda ise 32 mi 34 mü derken hadi ikisinin arasını bulalım dedik ve hepsini 33 yaptık Bu spreyden herkese tavsiye ederim. Atın bir kenara dursun umulmadık bir anda imdadınıza yetişebilir.
avcı geçmiş olsun, zararsız atlatmana sevindim. bu kullandığın sprey i nerden aldın veya internette satılık varsa paylaşırsan bizlerde yararlanırız
ve 33 psi basınç ı birkaç gün kullandıktan sonra çekiş, bozuk yollardaki performans kısaca genel performans konusunda olumlu olumsuz yorumlarını paylaşırsan bizlerle çok güzel olur, bekliyoruz
33 bilemedin hadi 34 psi.. ondan yukarısı bizimki gibi konfor araçlarına fabrikalar ne derse desin türkiye yollarında zarar arkadaş.34 ü de yazın deli dumrul gibi arabaya doluşursun artı bagaj, memlekete veya tatile gidersinde anca o zaman olur o da bence
32 ideal - 33ü de senin sayende öğrenicez verimli mi değil mi
zaten fabrika orta yükte yani standartta önlere 32 diyor arkalara 33 diyor.birde bu farkı anlasak, bu işi çözemedik sadece. hadi motor önde çekiş önde ağırlık fazlasıyla önde diyip önmleri 33 arkalara 32 dese anlaşılır bi durumda arkayı yuksek yapmak bana mantıksız geliyor. superb de ağırlık merkezi mi o şekilde acaba diye araştırdım ama birşey bulamadım nette..