škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

silkeleme sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
selam arkadaşlar aracım 2006 tdi fabia 142000 km de araç kalkarken titreme yapıyor normalmi aldıgımdan beri var alalı 1 yıl oldu acaba aynı aracı olup aynı sorunu olan varmı şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sadece kalkarken mi? nasıl bir titreme? volantta sorun olabileceği aklıma geldi.

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;460995
sadece kalkarken mi? nasıl bir titreme? volantta sorun olabileceği aklıma geldi.

normal seyir halinde bir sorun yok sadece kalkış yaparken acemi sürücü gibi hafif titreme oluyor motoru sallıyor

Çevrimdışı MFA11

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emor78;460996
normal seyir halinde bir sorun yok sadece kalkış yaparken acemi sürücü gibi hafif titreme oluyor motoru sallıyor

Motor sogukken bende de oluyor

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Devirsiz kalıştan değilse debriyaj baskı-balataya baktırın.
Gerçi baktırınca muhakkak değişmeli derler..
Samimiyetine inandığınız bir usta varsa onu tercih edin..

Çevrimdışı iondergumus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bende benzinli var ama hala fabia nın kalkışına alışamadım bi türlü... Bazen titretiyorum bazen normal kaymak gibi kalkıyorum. Ama benden kaynaklı heralde debriyaj yukarda kavrayınca mecbur ayarlayamıyorum :D

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mfa11;460998
motor sogukken bende de oluyor

teşekkürler

Alıntı yapılan: Akif Hoca;461002
Devirsiz kalıştan değilse debriyaj baskı-balataya baktırın.
Gerçi baktırınca muhakkak değişmeli derler..
Samimiyetine inandığınız bir usta varsa onu tercih edin..

teşekkürler demekki araçtan gibi

Çevrimdışı CyberWolf

• Fabia Aşığı
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: iondergumus;461005
Bende benzinli var ama hala fabia nın kalkışına alışamadım bi türlü... Bazen titretiyorum bazen normal kaymak gibi kalkıyorum. Ama benden kaynaklı heralde debriyaj yukarda kavrayınca mecbur ayarlayamıyorum :D

Aynı Ben

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
3 silindir tdi larda normal. titremeden kalkmak için daha cok gaz verip debriyaj pedalini gec kaldirmalisin. o zaman da baski balatayi yersin.
iki defa baski balata degistirdim.  titreme gitmedi yani baski bakata ile alakasi yok. aracin karakteristigi.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Azcık fazla gaz verin.Hiç bir şey olmaz.Alt devirler ölü olduğundan titretiyor.

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustklc;461143
3 silindir tdi larda normal. titremeden kalkmak için daha cok gaz verip debriyaj pedalini gec kaldirmalisin. o zaman da baski balatayi yersin.
iki defa baski balata degistirdim.  titreme gitmedi yani baski bakata ile alakasi yok. aracin karakteristigi.

teşekkürler verdigin bilgi yeterli oldu bence katılıyorum böyle idare edecegiz ozaman :)

Çevrimdışı fabiaman

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Araçta bu sorunu ilk gördüğümde alışamadım bu nedir diye soırdum soruşturdum kendimde sorun aradım şimdi burada görünce daha iyi anlıyorum aracın genel bir sorunu diyenbiliriz illaki titriyor kendimi kötü hissediyorum millet diyo sne nasıl araba kullanıyrosun arkadaş :(

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
aynı aracı bende kullanıyorum yaklaşık 100.000 km dir :D bahsettiğiniz şeyin kanımca volant ile alakası var bizler sadece baskı balata değiştiriyoruz volant değiştirilmiyor.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben ilk degisimde volant da degistirdim gene degisen birsey olmadi.
 nasil suruyorsun falan takilmayin bunlara.
 adam hem arabama oturacak hem de surusumu begenmeyecek. ben onun emdigi sutu burnundan getiririm, kusturana kadar sallarim. essogluesek 50 60 bine araba almis kiyip da disari çıkarmıyor,  arabam eskiyecek cizilecek diye garajda seviyor. bu adam benim arabama binecek de begenmeyecek arabami pisman ederim :)

Çevrimdışı emor78

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustklc;461254
ben ilk degisimde volant da degistirdim gene degisen birsey olmadi.
 nasil suruyorsun falan takilmayin bunlara.
 adam hem arabama oturacak hem de surusumu begenmeyecek. ben onun emdigi sutu burnundan getiririm, kusturana kadar sallarim. essogluesek 50 60 bine araba almis kiyip da disari çıkarmıyor,  arabam eskiyecek cizilecek diye garajda seviyor. bu adam benim arabama binecek de begenmeyecek arabami pisman ederim :)

valla haklısın bende titremeden böbrek taşlarını düşürecem olsun gaza bascaz yola bakcaz :)