0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha açık cam kaldıysa araç kitli bile olsa yağmur yağınca camları kendi kapattığını görseniz bi kat daha aşıl olurdunuz heralde
bundan emin misiniz? daha dün alışveriş için park ettim ve yağmur başladı. camın hafif aralık olduğu geldi aklıma ve koştur koştur gittim kendim kapattım.NOT: araçta yağmur sensörü mevcut.
tamam o zaman ben de bi deneyeyim. araçta denk geldim eksik/kusur gibi şeyleri not alıyorum ve servis günü geldiğinde listeyi vericem ellerine. ondan sordum. sizin araç kaç bince acaba emin bey?bir de tespit edilen sorunlarla ilgili ayrı bir başlık açsak nasıl olur acaba?
Sensör hemn farkedememiştir yada belkide auto modda değildir silecek. Yoksa yapıyor denenmiş farkedilmiş bi durum bu
Ben bizzat denedim çalıştıramadım bu özelliği. Silecekler oto modda camın birini açık bıraktım. Kapıları kilitledim. Bir şişe suyu yağmur sensörün üzerine boşalttım. Cam kapanmadı. Acaba boleroda bir yerden bu özelliği açmak mı gerekiyor?
Walla bende de yok bu özellik. Bir kere havalansın diye çok az boşluk kalacak şekilde camları indirmiştim. SOnra unutmuşum, yağmur yağmış, geldiğimde camlar hala aralıktı.bir de benim yağmur sensörü ilginç çalışıyor. Hava kuruykn en ufak damla gelse silecekler çalışıyor. ama şakır şakır yağmur yağarken tık yok. Hep ben manuel çalıştırıyorum