büyük geçmiş olsun cana gelmediğine dua edin. kartaldan değer düşme bedeli alabilrsiniz isterseniz vermez mahkemeye verirsiniz tespit davası açılır cebinizden mahkeme masrafı ödersiniz bilirkişi gelir hasar gören kaporta parçası için 300-500TL para verir. mahkeme sonuçlanır bir ödeme şekli belirlenir. mahkeme masrafları ve değer düşme bedelinizi karşı taraftan tazmin edersiniz. ne akdar sürer Allah bilir.
bunları neden mi biliyorum? yaklaşık 2.5 yıl önce babam bizim feliciayı pert etti. karşı taraf ben yşeil ışıkta geçtim dedi babam ben geçtim dedi kamera kaydı yok Allah'tan şahit vardı. tespit davası sonra tazminat davası bir de yaralanmalı kaza olduğu için kamu davası derken 10 milyarlık felicayı 3 milyara dayıma sattık. yaklaşık 3 milyarlık mahkeme evrak masrafımız oldu. sonuç ne mi? tazminat davası yeni sonuçlandı 8-10milyar gibi bir para verecekler bize ama kamu davasının sonuçlanmasını bekliyorlarmış (hakim şer mi koymuş bişey olmuş artık noolduysa mahkemesinindee adaletinindeee dedirtiyor insana). 2.5 yıldır havaya giden kız gibi 84.000km de boyasız felicia safeline ıma mı yanayım, uğraştığımıza mı siz düşünün.
bu arada arabayı alan dayım arabayı topladı üzerine bir kaza da kendisi yaptı sonra araba yapılırken kaput kafasına geçti. sonra baştan birdaha topladı sattı arabayı. geçenlerde arkadaşım görmüş tıngır mıngır devam ediyo bizim sefa hayatına
mahkeme bitsin parayı elime alayım ne mi yapıcam? coming soon...!!#^+^&!!!+!!!***+!!