merhabalar. arkadaşlar superb'lerimizin ses yalıtımlarından memnun muyuz? varsa yaşadığımız sıkıntılar veya memnuniyetsizliklerimiz nelerdir, tatmin olmadığımız noktalar, tecrübelerimiz nelerdir ??
benim şahsi durumum şöyle: öncelikle genel olarak superb in yalıtımını başarılı buldum. yeni kasa 1.6 tdi dsg sahibiyim. aracım henuz 250km de. motor yalıtımı başarılı, ama hızlanınca sanki lastik gürültüsü yalıtımı daha iyi olabilirdi dediğim anlar oluyor asfalt kalitesiylede alakalı değişen durumlara göre.(eğerki gürültüyü rüzgarla kırştırmıyorsamki 110km hızda rüzgar gürültüsüde olmasın zaten bu sınıf arabada).. bir umut biraz şunada yoruyorum, lastikler 500km yi devirmeden gerçek performansına kavuşmaz, gürültülü çalışması mumkun.. ama bu kadar fark etmiceğinide biliyorum bu konunun inşallah yanılırımda sonradan azalır.
bir diğer konuda acaba benim aracıma has bir problem olabilir mi diyede düşündüm. konuyuda biraz bunun için açtım yalıtımla ilgili sıkıntı yaşayan oldu mu amaçlı? çünkü satın almadan önce test ettiğim superb'de (hemde 18 inç jant olmasına rağmen) 15 dkya yakın otoban şehir içi vs karışık test etmeme rağmen ses yalıtımı sanki daha iyiydi gibi.. ya da ben superb heyecanından fark etmedim o da bir ihtimal
.. ama kendi aracımdaki kadar lastik gürültüsününü fark ederdim ama umarım yeni lastik olmasından kaynaklıdır dediğim gibi.
şunuda vurgulayayım öyle rahatsız edici bir durum yok ama d sınıfı sedanda daha iyisi olmalıydı bence eğerki aracımda kişisel bir sorun yok ise. böyle birşeyde mumkun mudur sizlere bunuda sormak istiyorum, yani araca özel bir yalıtım kusuru??
yoksa superb yalıtımı bu kadar diyip kafaya takmıyıp yola devam mı diyicez
. misal passatla ses yalıtımı olarak superb eksik kalıyor mudur, bunuda merak ediyorum bilgi sahibi olanlar var ise?