Stres yapılacak bir durum yok ortada, daha yeni alınan bir test aracını ( tanıtım kokteylerinde bu aracı test etmek isteyen müşteriler olacaktır ) satma gibi bir lüksleri olduğunu sanmıyorum 3 sene Vw' de satış danışmanı olarak çalıştım. Şuanda farklı bir markaya geçtim, prosedürlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. Hiçbir bayi yeni aldığı bir test aracını alır almaz satmaz, satamaz. O araçlar test aracı olarak alındığından, bayiye özel indirimli fatura ediliyor. Neyse hayırlı olsun diyelim. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
abimde 5 sene oldu Yüncüler'de oda senin doğuş dediğin sistemi biliyor merak etmeyin yüncüler üzerinden satın aldı. Yüncüler'de aynı araçtan tekrar geliyor onu test aracı yapacaklar bu kadar basit alan memnun satan memnun.
özel sipariş evet yalan yok sadece müşteri satışı olmadığından o isme satış olmadı ancak noter ile alım yapabildi oda bayi için bir sıkıntı oluşturmadı.
ayrıca benim olmayan aracı neden buraya koyayım ki ?fiyatı açıklanmayan bir malın bu şekilde söylenmesini tabi ki yanlış olacağından yazmadım
ayrıca neden sadece belirtiğiniz bayiler plaklandırmışta diğer 30 bayi plaklandırmamış ellerinde varda neden çıkarmamış plaka ? demek ki ilk gelenler test aracı olmak zorunda değil sadece müşteri satışı yok okadar