Evet, genel bir degerlendirme yapacak olursak;
Pek de soyleyebilecek birsey yok. 30k km dir gundelik kullaniyorum. Daha tikirti sikirti yok ilk gun nasilsa bugun de oyleler.
Dot 5.1 hidrolik lazim kesinlikle hatta paraya kiyip butun hidroligi degistirmek lazim 5.1 le (oringleri merkezleri sagi solu debriyaji patlatabilir orasina karismam)
Onun disinda kadirin merak ettigi fren sesi olayini ilginc bi sekilde hic yasamadim sifir yani.
Frenajda aman tanrim didirticek bi degisim olmuyo tabi bastan uyarayim. En buyuk etkisi performansli fren kullaniminda (ozellikle dik yokuslar cok virajli bol bol frene basilan yollarda yapilan hizda) normal disklerin akkor olacagi sisecegi yerlerde disklerde isinma olmuyor. Dolayisiyla performansli kullanim icin kesinlikle uygun diskler. Ancak oem fren tertibatindan bir tik daha iyi frenaja sahip oluyorsunuz.
Ate ceramiclerden memnunum oem diskle de kullanabilirsiniz yuksek sicakliktaki performanslari iyi. Omurlerininde daha yarisina gelmediler (cok fren kullanan biri degilim. Normal on balatalar 80-100k dayaniyor bana. Bunlarda uc assa bes yukari o kadar gider herhalde)
Ha birde soylemeden gecmeyeyim isin son noktasi bu degil. Fantezinin hayvanligin siniri yok. 2013 s500 un kafam kadar oem delikli disklerinden sigara yakmis bi adamim. Istersem bunlari da akkor haline getiririm ama hayvanligin luzumu yok.
Bir de ben kesinlikle cok iyi bakiyorum. Arabayi yikayacagim zaman diskler sicaksa bi sigara yakip sogumasini bekliyorum. El degebilcek sicakliga geldiginde de on tarafa pek su kopuk falan degdirmemeye calisiyorum. Genelde yikamaciya birakip 2 saat sonra yikamaya basla arabayi diyorum.
Parasini hakediyor. Normal bi kullanicinin basina is acacak birsey kesinlikle degil. 1 yil boyunca hic isinma problemi yasamadim (1 kere bile). Zaten isinma sikintisi yuzunden almistim bunlari. Emin olun benim elimde o hayvanlastigim anlarda sikinti cikartmadiysa bu forumda hic kimse sikinti yasamaz
Alinir mi alinir. Memnun muyum memnunum. Parasina deger mi deger. Daha iyisi var mi her zaman daha iyisi vardir