Salı geldi çattı
Sabahtan bir komşunun vasıtasıyla başka bir servise götürdüm. Adamın bilgisayarı kompression cihazı filan var. Test sürüşüne çıktık vs.. Sonra geldik bilgisayara bağladık ben burada ne anlattıysam yaşadıklarımı anlattım velhasılkelam 1500 TL yer bu araç dedi. Neyi varki dedim ben bobin zannediyordum dedim
Yok dedi ve ilk gittiğim serviste ne dedilerse hepsini tekrarladı.
Sonuç olarak aracımda subap yakması olduğu anlaşıldı içimde o dert olmayacak.
Aracı da aracımı bir süredir zaten götürdüğüm bahsi geçen servise bıraktım isteklerimi bir bir belirttim. Segmanlar konusunda da açılınca belli olacağı için net birşey iki tarafta söylemedi.
Yani dediğinizi yaptım en azından bir yere daha gösterdim aynı cevabı alınca elinde daha çok olanak, parça ve işçisi olan servise bıraktım. Bakalım sonucu ne olacak.
İki taraf da rektefiye için çok belirgin birşey yok dediler ama büyük ihtimal gerek kalmayacakmış. Segman dediğim gibi... Başlangıç olarak aracın subap, yağ keçeleri, duman lastikleri vs kaçak olabilecek tüm parçalar değişecek sonrası için de bilgilendirecekler.
Ve bu işlemler inş artık son olur. Aracın LPG sigortasını çıkarmayı düşünüyorum. Artık komple benzinde kullanacağım. Ve inş bundan sonra bakımdan bakıma gitmeyi Allah nasip etsin...
Sizlere de teşekkür ederim başınızı ağrıttım kusuruma bakmayın...