škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Octavia STW arıyorum.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Picasso

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Temiz,bakımlı max. 100-150.000 km de tercihan 1.6 MPI motorlu yılı 2003 ve üstü STW(Combi) arıyorum.

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Neden sw ?Özel bir sebebi var mı?Octavia zaten birçok swyi aratmayacak bagaj boyutlarına sahip.Benimde çok hoşuma gidiyor swler ama pek fazla bulunmuyor.
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı Picasso

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;464274
Neden sw ?Özel bir sebebi var mı?Octavia zaten birçok swyi aratmayacak bagaj boyutlarına sahip.Benimde çok hoşuma gidiyor swler ama pek fazla bulunmuyor.
@ugurcnplt,
Sedanların ve HB' lerin bagaj hacimleri yaklaşık aynı. Ancak hacim içerye doğru olduğu için kullanışsız Ara konsol yüklemeyi engelliyor. HB' lerde ise 5. kapı baya ağır ve hidrolikleri çabuk bozuluyor.
Aslında Yüce oto VW ortaklığı TR' de başladıktan sonra Skoda STW getirtilmeye başladı ve 2006- 2013 dönemi sadece özel taleple getirtilebildi ve öylesine bir fiyat çıkarttılarki bana elim mahkum fabia HB yi aldım. Şimdi sadece Dizel seçenekli getirtiliyor. Fiyata bakarsanız sanki, hasköyde daire satıyorlar. Şimdi bulursam STW 2. el arıyorum. Bulduklarım ise malesef canı çıkartılmış. Olmazsa zaten elimiz mahkum HB diyeceğiz. Gerçi acalemde yok.