7500 TL ve dediğiniz yerlerin boyalı olması aracın bayağı bir hasar aldığının işareti bence , ben olsam almazdım , resimlerden bakınca temiz gibi göründü ama tabi siz söyleyince şaşırdım
7500TL hiçbişey bence.aşağıda arkadaşın anlattığı gibi orjinal parçalar'ın fiyatları çok uçuk.servisde iyice geçiriyor fiyatı,ondan sonra yüksek fiyat olunca çok hasar olmuş sanılıyor.ağır hasar olsa pert olur zaten,hatta hafif hasar alıp pert kaydı olan birçok araç var trafikte.bunlara takılacak olursak hiç 2.el araç alamayız.
alırken expertize soktum,sonuçta neyin ne olduğunu biliyorum içim rahat hiç olmazsa.
benim açımdan daha önemli olan mekanik kısımdır.şasede düzgünse gerisi teferruat...
o hasarda olmasa bu fiyata alamazdım açıkçası 25000TL den aşağı olacağını sanmam.bu km lerde araç bulmakta zor üstelik.neyse bu benim fikrim,seninkinede saygı duyuyorum...
birde aracım sağ arka çamurluktan darbe almış,ve ön çamurluklar değişmiş,açıkçası sökülmüş belki boyaiçin sökülüp takılmışda olabilir.boya olayına gelince,tahminen renk uyumu sorunu olacağından ve ayrıca çiziklerden dolayı komple gövde boyanmış olama ihtimali yüksek.12 yaşında bir aracın boyalı olmasınıda normal karşılıyorum.araç'da dediğim gibi çalışmayan iç,dış aksam yok,mekaniği düzgün,önemli olan bu...
o yaştaki araca o kadar hasar normal bence.
2 sene önce kaldırıma çıktım. Teker patladı, jant yamuldu bir de tamponda az çizik.
kaskolu diye servise götürmüştüm. servis sigorta şirketinden para almak için her şeyi değiştirmişler tam 5000 TL lik hesap çıkarmışlar.
çamurluğu öğrenci çizmişti, az çizik vardı, onu komple boyamışlar.
tekere ait ne varsa değiştirmişler..vs..vs.
şimdi bakıyorum 5000 tl hasar deyince, herkes geri kaçar ama ardını ben biliyorum.
aynen doğru...