škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni Octavia Ambition Sis Farı Takma Hakkında

bekzdl · 73 · 29628

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Herkese iyi akşamlar dilerim arkadaşlar yeni kasa Skoda Octavia Ambition model sahibiyim , sis farı olan Octavia'ları görünce benimde sis farı taktırasım geliyor , tamamen görsellik amaçlı bunun yanı sıra belki bir günde sis farı lazım olabilir , Ambition donanımlı aracıma sis farı taktırabilirmiyim ? , takılıyorsa ortalama fiyat aralığı nedir ? aracım garantili , aracım garanti dışı kalır mu ? kendi yetkili servisine gitsem onlar takarlarmı sis farını ? birde sis farı tarzı sonradan takılan aparatları ruhsata işletme gibi vs. ek işlemler var mı ? muayenede falan sorun çıkarmı ilerleyen zamanlarda, sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim saygılar.

Çevrimdışı audilover

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Merhabalar,
 Araciniza sis fari takabilirsiniz ve eger merkezi elektrik modulunuz destekliyorsa sadece kablo cekerek ve kodlayarak yeni aldiginiz sis farlarinizi orijinal gibi calistirabilirsiniz.Tabiki yeni far dugmesi almak kosuulu ile..

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: audilover;464551
Merhabalar,
 Araciniza sis fari takabilirsiniz ve eger merkezi elektrik modulunuz destekliyorsa sadece kablo cekerek ve kodlayarak yeni aldiginiz sis farlarinizi orijinal gibi calistirabilirsiniz.Tabiki yeni far dugmesi almak kosuulu ile..

Teşekkür ederim hocam cevap yazdığınız için sis farını kendi yetkili servisinde mi taktırayım sizce ? aracın garantisini korumak için , birde sis farı gibi sonradan takılan ek parçaları ruhsata vs. işletmek gerekiyor mu ?

Çevrimdışı audilover

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hayir ruhsatta oyle bir isleme yok ancak servisde taktirma fiyati cok yuksek degilse tabiki tercihim servis olurdu.Ancak ben servis fiyati cok yuksek oldugu icin disarda takdirdim ve yari fiyatindan daha uyguna halletim

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: audilover;464557
Hayir ruhsatta oyle bir isleme yok ancak servisde taktirma fiyati cok yuksek degilse tabiki tercihim servis olurdu.Ancak ben servis fiyati cok yuksek oldugu icin disarda takdirdim ve yari fiyatindan daha uyguna halletim

Teşekkür ederim hocam cevabınız için sorması ayıp ne kadara mal oldu sis farı taktırmanız , birde servis dışında bir yerde taktırdığınız için araç garanti dışı kalma gibi bir durum oldumu ?

Çevrimdışı audilover

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: audilover;464588
Orijial kablolar far dugmesi ve sis farlari 650 tl

Teşekkür ederim hocam aracı aldığım And otoyu aradım Ambition modeline sis farı takılamadığını belirttiler bir sorun çıkıyor gibisinden bir şey dedi , distribitör firma izin vermiyor gibisinden bir şey dedi.

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bekzdl;464598
Teşekkür ederim hocam aracı aldığım And otoyu aradım Ambition modeline sis farı takılamadığını belirttiler bir sorun çıkıyor gibisinden bir şey dedi , distribitör firma izin vermiyor gibisinden bir şey dedi.

Türkçe meali uğraşamayız demişler. Öyle şey mi olur allahım yaa

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: METŠAHİN;464623
Türkçe meali uğraşamayız demişler. Öyle şey mi olur allahım yaa

And oto yedek parça bölümündeki görevlinin telefonda dediği aynen söyle Ambition donanım paketli araca sis farı takılınca elektrik sisteminde bir sorun çıkabiliyormuş bu yüzden distribitör firma yasaklamış dışarıda taktırıncada garantiyi etkileyebilirmiş bunun gibisinden bir şey dedi yedek parça birimindeki görevli , paramızla sis farı taktıramıyoruz.

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bekzdl;464628
And oto yedek parça bölümündeki görevlinin telefonda dediği aynen söyle Ambition donanım paketli araca sis farı takılınca elektrik sisteminde bir sorun çıkabiliyormuş bu yüzden distribitör firma yasaklamış dışarıda taktırıncada garantiyi etkileyebilirmiş bunun gibisinden bir şey dedi yedek parça birimindeki görevli , paramızla sis farı taktıramıyoruz.

Ben arabayı alırken artık son kuruşlarımı devreye soktuğum için sislere paramız kalmamıştı ama satıcı çocukla epey pazarlık etmiştik farlar için bana pek inandırıcı gelmedi takılamaması

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: METŠAHİN;464638
Ben arabayı alırken artık son kuruşlarımı devreye soktuğum için sislere paramız kalmamıştı ama satıcı çocukla epey pazarlık etmiştik farlar için bana pek inandırıcı gelmedi takılamaması

Aynen hocam banada pek mantıklı gelmedi sis farı takılamaması , birde aracı alırken bayideki satış görevlisi kauçuk paspas hediye verecem demişti hatta faturada da yazıyor , aracı aldığımda bagajda bir takım halı gibi paspas vardı birde aracın kendi üzerinde serili Octavia yazılı zeminle yapışık gibi olan paspas var acaba hediye dediği zeminle yapışık gibi olan sadece köşeleri kalkan paspasmı yoksa bu adam hediye dediği paspası koymadı mı ? arabaya buna kafam takıldı.

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Valla sendeki iyi yine bende sadece halı paspas vardı bende koçtaştAn 20 tl lik taksici paspası aldım onu kullanıyorum:)

Çevrimdışı bekzdl

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Merhaba @METŠAHİN hocam ben aracı aldığımda üzerinde şu resimde eklediğim paspaslar vardı , birde bagajda halı paspaslar vardı ekstradan

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
kazık yemişiz desene :D hepsi ayrı telden çalıyor işin hiç standardı olmazmı  yaa

Çevrimdışı audilover

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar fazla ugrasmak istemiyorsaniz servis kalitesinde taktirabileceginiz bir yer onerebilirim.Sirinevler vural elektrik Abdullah usta.Daha iyi bir yer bulabileceginizi bu konuda sanmiyorum cunku kendisi skoda yetkili servisede destek veriyor.Bcm degisebilir eger auto anahtarindan yapicaksaniz bende degisti ancak degismeden olursa maliyet i dusuk bir sekilde orijinal gibi yapabilirsiniz.
 sis Farinda mantik iki tane kablo ecm unitesine gidiyor ordanda bir tane din hatti anahtara yani cok zor degl isi bilen icin 1 gunluk is..