Benim aracim ambition donanimli evet Ben sonrada VRS stop lari,multi fonksiyonel direksiyon,cruise control ve alt unitesi,bir cok parcayi degistirttim disarida bazilari bazilari skoda atik servisde misal maxi dot gostergeyi sevisde yurtdisindan getirdigim parcayi degistirtim:)
Merhaba hocam dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum sorularımla sizide rahatsız etmek istemem fakat tecrübelerinizden yararlanmak isterim
1) Çok fonksiyonlu direksiyon 3 kollu olandan mı ? direksiyon üzerinden neleri kontrol edebiliyorsunuz ve nereden aldınız ne kadara mal oldu ?
2)VRS Stopları nereden aldınız ? ne kadara mal oldu ?
3)Aynı şekilde Cruise Control ne kadara mal oldu nereden alındı ?
4)Maxi dot ekranın normal yol bilgisayarı ekranından farkı renkli olması mı ? ve aynı şekilde nereden alındı ve ne kadara mal oldu ?
5)ve bunların dışında Ambition donanımlı araca sonradan neler takılabiliyor bu konu hakkında bilginiz olduğunu düşünüyorum
6)Bu sonradan takılan parçalardan ötürü aracın garantisi ile ilgili , bakımlarda vs. herhangi bir sorun çıkartıyorlar mı ?
Gerçekten çok soru sordum kusura bakmayın sizi sorularımla rahatsız ettiysem hakkınızı helal edin .