Aracı alırken bayideki satış görevlisi kauçuk paspas hediye verecem demişti hatta faturada da yazıyor paspas diye , aracı aldığımda bagajda bir takım halı gibi paspas vardı birde aracın kendi üzerinde serili Octavia yazılı zeminle yapışık gibi sanki mandallı olan paspaslardan, bundan var acaba hediye dediği zeminle yapışık mandallı gibi olan sadece köşeleri kalkan paspasmı yoksa bu adam hediye dediği paspası koymadı mı ? arabaya bundan emin olamadım .
Şu an aracın üzerindeki mandallı gibi olan plastik paspasın gaz pedalının altına gelen kısım şimdiden deforme oldu gibi topuk deyince siliniyor gibi oluyor paspas birazda buna canım sıkıldı bir önceki aracım Caddy'de gaz pedalı farklıydı tabandan yukarıya doğruydu ona alıştım bunda gaz pedalına dokunurken ayağımın topuk kısmı paspası deforme ediyor gibi bu sebeple bu konuyu açtım aracın üzerindeki mandallı gibi olan plastik paspas kendi fabrika çıkıştaki halimi , bunun altında bir zemin daha vardır inşallah yoksa arabanın tabanını topuk sürte sürte deforme edecez kısa zamanda.