škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

K&N Hava Filtresi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Selamlar ..

Vw Caddy aracımızda da kullanıyorduk , kendi aracım içinde aldım , tabi hemen farketti gaz yiyişi , çekişi ve yakıtı düşürücü etkisi kendini hemen belli etti ... sökülüp yıkanabiliyor daha sonra özel spreyi ile yağlayıp takıyorsunuz , normal filtreye göre daha fazla hava aldığı için aracın performansı yükseliyor şu anda adeta akıyor aracım :D Kesinlikle tavsiye ederim ömürlük bir filtre zaten :ok:

http://www.knfilters.com/

Çevrimdışı LeChiffre

• Weatherman
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yurtdisindan mi siparis verdiniz. Aracim icin Turkiye de bulamadim. Temin ettiginiz yer yakininizda mi?

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben de yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çekişe etkisi var türkiyede bridgestone bayileri yada internet siteleri alış veriş için uygun

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben amazon'dan aldım çok uygun fiyata indirime girmişti  , 10 günde geldi :)

Çevrimdışı LeChiffre

• Weatherman
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Turkiye ye sabanci grubu getiriyor, kliksa dan siparis verdim 2 hafta temin edemeyip parayi iade ettiler. Yakininda olan varsa yardimini rica ederim

Çevrimdışı LeChiffre

• Weatherman
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Amazondan sipariş verdim. Kargo dahil buradaki fiyattan ucuza gelecek.Teşekkür  ederim

Çevrimdışı deathbomb

• Superb Tutkunu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: veracocha;464660
Selamlar ..

Vw Caddy aracımızda da kullanıyorduk , kendi aracım içinde aldım , tabi hemen farketti gaz yiyişi , çekişi ve yakıtı düşürücü etkisi kendini hemen belli etti ... sökülüp yıkanabiliyor daha sonra özel spreyi ile yağlayıp takıyorsunuz , normal filtreye göre daha fazla hava aldığı için aracın performansı yükseliyor şu anda adeta akıyor aracım :D Kesinlikle tavsiye ederim ömürlük bir filtre zaten :ok:

http://www.knfilters.com/

bahsettiniz ürün açık hava filtresi mi?

Çevrimdışı deathbomb

• Superb Tutkunu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: veracocha;464736
normal filtre

Yakıtta ne kadarlık bir ekonomi sağlıyor? Güç artışı, kullanım km'si ne kadar?

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: deathbomb;464737
Yakıtta ne kadarlık bir ekonomi sağlıyor? Güç artışı, kullanım km'si ne kadar?

Çok iyi hocam herşeye etkisi var yakıta ,çekişe

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ben rölanti de 0.4 anlık tüketimi görüyorum filtre takılı iken bazen0.3 de görünüyor ama uzun yolda yalıta etkisini ölçemedim

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
her filtre her arabaya kesinlikle performans sağlamaz. nerden biliyorsun diyeceksiniz. bizim için ölçüt belirli bir mesafe arasındaki hızlanmadır. filtreden önce aracın 16sn de geçtiği mesafeyi filtreden sonra 15sn de geçtiği de 18 sn de geçtiği de görülmüştür. kimi arabaları geri düşürüyor. denemek lazım.

kimi 2 arabayı kaldırıyoruz geçen araba 1 hafta sonra filtre takıyor bir daha kaldırıyoruz bu sefer geçiliyor. her filtre her arabaya kesin artı sağlamaz. ön görüsünü şu an için yapamıyorum deneme yamulma riske edeceksiniz. deneyeceksiniz.

Çevrimdışı deathbomb

• Superb Tutkunu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: veracocha;464738
Çok iyi hocam herşeye etkisi var yakıta ,çekişe

Biraz daha detay verebilir misiniz?

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: deathbomb;464967
Biraz daha detay verebilir misiniz?

Ankara Çevre yolundan hergün işe gidip geliyorum aracım gazlı ancak size aracın yol bilgisayarındaki bilgilerini söylüyorum filtreyi takmadan önce 100/km 'de 6.8 ortalaması varken taktıktan sonra 6.4'e düştü , üstelik standart filtreyide yeni değiştirmiştim 1000 km önce eski ve tozlu bir filtre değildi yani ...  aracın hızlanması ve gaz yiyişide çok daha iyi oldu ( zaten bir araç iyi gaz yiyorsa ve hızlanmasında bir fark görüyorsanız o araç yakıtıda az yakar ;) ) ben kullandığım araclara hep taktım Bu K&N filtreyi ve her taktığım araçta da farkını hemen belli etti ...normal filtreye göre daha fazla hava geçiriyor , zaten amazon'daki yorumları okursanız görürsünüz, tereddüt etmeden alın , yıka yıka kullan filtre deforme olmuyor çok dayanıklı bir malzemeden yapılmış

Çevrimdışı deathbomb

• Superb Tutkunu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: veracocha;464971
Ankara Çevre yolundan hergün işe gidip geliyorum aracım gazlı ancak size aracın yol bilgisayarındaki bilgilerini söylüyorum filtreyi takmadan önce 100/km 'de 6.8 ortalaması varken taktıktan sonra 6.4'e düştü , üstelik standart filtreyide yeni değiştirmiştim 1000 km önce eski ve tozlu bir filtre değildi yani ...  aracın hızlanması ve gaz yiyişide çok daha iyi oldu ( zaten bir araç iyi gaz yiyorsa ve hızlanmasında bir fark görüyorsanız o araç yakıtıda az yakar ;) ) ben kullandığım araclara hep taktım Bu K&N filtreyi ve her taktığım araçta da farkını hemen belli etti ...normal filtreye göre daha fazla hava geçiriyor , zaten amazon'daki yorumları okursanız görürsünüz, tereddüt etmeden alın , yıka yıka kullan filtre deforme olmuyor çok dayanıklı bir malzemeden yapılmış

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Peki bu ürünün ömrü kaç km'dir? Yıka yıka kullan demişsiniz bu iş nasıl yapılıyor özel bir uygulaması var mı?