Merhaba sevgili arkadaşlar. Aracımın kapı kilitleri, beni çileden çıkaracak bir biçimde ilginç hareketler sergiliyor. Örneğin; kumandanın açma düğmesine basınca dört kapının kilitleri açılıyor. Sürücü kapısını açınca diğer üç kapı kendiliğinden kilitleniyor. arabaya binip sürücü kapısının kapatınca diğer kapıların kilidi açılıyor. Yolda ilerlerken, kendi kendine kilitler açılıp kapanıyor. Buna ek olarak da bagaj kapısının kilidi de bağımsızlık ilan etmiş. onu açabilmek için de defalarca kumandadan kilidi açıp kapatıp ve sürücü kapısını açıp kapatıp, nasıl olduğunu anlayamadığım bir biçimde ancak bir yol bulabiliyorum. Ve yine ek olarak, normalde anahtarı kapıya sokarak açtığımızda ve kapattığımızda bütün kapıların açılması ve kapanması gerekirken, benim aracımda bu durum yalnızca sürücü kapısı için geçerli. Anahtar kontaktayken ya da değilken de dışarı çıkıp kapıyı kapattığımda da kendiliğinden kapıyı kilitlemesi gibi saçma sapan hareketleri saymıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan ve çözümünü bilen, bulan arkadaşlarımız yardımcı olursa çok sevinirim. iyi günler.