škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2010-2012 süperb 1.4 tsi almak istiyorum yardimci olurmusunuz

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adem4916

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2010-2012 arasi 1.4tsi elegance model süperb almak istiyorum düşük kilometrede 20-30 binde uzun süre kullanmayi düşünüyorum.aracin kronik bir sorunu (orasindan burasindan ses gelme gibi) veya ariza çikariyormu sürüşü yola tutuşu konforu nasil? Bende 2011 passat 1.4 tsi comfortline vardi 58 binde geçen hafta sattim bu passati ve skodayi bilenler kiyaslama yapabilirler mi acaba teşekkürler

Çevrimdışı sarikaya136

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Selam  Adem Bey ben   158928003 nolu ilandaki aracımı satıyorum ilgilenirseniz.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Adem Bey, çok cevap gelir. Ancak forum kuralları gereği önce kendinizi tanıtsanız daha iyi olur..

Çevrimdışı adem4916

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;464982
Adem Bey, çok cevap gelir. Ancak forum kuralları gereği önce kendinizi tanıtsanız daha iyi olur..
 doğru kusura bakmayın  arabasızlık kafaya vurdu :) adım adem 27 yaşındayım cep telefonu satışı üzerine iş yerim var.

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Adem Bey merhaba. Benim 2011 model elegance 1.4 tsi Superb'im vardı. Bir yıl kullandım sonra bazı özel nedenlerden ötürü sattım. Araba mükemmel bir araba.Ben bir ses veya arıza şikayeti yaşamadım. Hatta aracın tadı damağımda kaldığı için yeniden şartlar düzelince 4 ay önce yine Superb makyajlı kasa aldım. 1.4 tsi çok başarılı bir motor, temiz araba bulursanız kaçırmayın. İyi günler...

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Superb'in passattan tek fazlası olur oda genişlik, iç hacim ve bagaj.Onun dışında sattığınız Passatınızla hemen hemen aynıdır.

Çevrimdışı adem4916

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
anladım ama sürüş dinamikleri yol tutuşları önü arkası oynuyormu süperb nin sonuçta passatımdan daha uzun tavan ve kapılardan ses geliyor şikayetleri çok oldu ve donanım şikaetleri bunların aslı varmıdır acaba

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
karabükte suzuki bayiinin sahibi bi kaç yıldır tsi elegance kullanıyor, şimdi ilan vermiş, ahbaplığımız var kafanıza uyarsa tavsiye ederim. Passatla kıyaslama yapamayacağım bu motorda iki aracı da kullanmadım malesef.

Çevrimdışı adem4916

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;465043
karabükte suzuki bayiinin sahibi bi kaç yıldır tsi elegance kullanıyor, şimdi ilan vermiş, ahbaplığımız var kafanıza uyarsa tavsiye ederim. Passatla kıyaslama yapamayacağım bu motorda iki aracı da kullanmadım malesef.

teşekkürler ama o aracın kilometresi çok yüksek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2009-superb-1.4-tsi-elegance-hatasiz-boyasiz-ozdemir-plazada-162304753/detay

Çevrimdışı yesilkaya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: adem4916;464959
2010-2012 arasi 1.4tsi elegance model süperb almak istiyorum düşük kilometrede 20-30 binde uzun süre kullanmayi düşünüyorum.aracin kronik bir sorunu (orasindan burasindan ses gelme gibi) veya ariza çikariyormu sürüşü yola tutuşu konforu nasil? Bende 2011 passat 1.4 tsi comfortline vardi 58 binde geçen hafta sattim bu passati ve skodayi bilenler kiyaslama yapabilirler mi acaba teşekkürler

üstadım günaydın.
 eğer ilgilenirsen beyaz renk 2012 model 1.4 tsi active sahibiyim. araçta ilave olarak hız sabitleme, arka park sensörü, kumandalı deri direksiyon, maksidot ekran ve çelik karter koruma var. araç 10.600 km 'de.
 iyi günler.

Çevrimdışı aytunca

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Merhabs afrm bey bendr pasatımı satıp yaklaşık 2 ay önce süperb ye transfrr oldum.. tüm detaylarını skoda superb sevenler bölümünün son sayfslarınds bulabilirsiniz. İyi günler

Çevrimdışı muslum

• strabag
  • Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
selam arkadaşlar bende de 2011 elegance var ve kısa bir süre önce almış olmama rağmen çok memnunum ve passatla süperb arasında gidip gelmiştim. süperb ye binince iyiki passat almamışım diyorum