škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yardım

ZaHiR · 11 · 3619

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
Arkadaşlar babamın 2006 model fiestayı sattık. Şu an araç arıyoruz. Cuma günü ilandaki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-55.300km-de-161363591/detay

araça baktık. Son 32.100'e indi. 32 bine vermemeye inat etmiş vatandaş. Araçın arka sol kapısına migros'un otoparkındayken motorsiklet vurmuş ve birebir orjinali ile değişmiş. Sol ön çamurlukta da çizikten dolayı 15 cm kadar lokal baya var. Son olarak da arka stop lambası iki sefer değişmiş. 5664 sorgulaması şöyle;

56 bin km de biraz da baspal binilmiş bana öyle geldi. Sizce fiyat nasıl, tavsiye eder misiniz?

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O satıcıdan araba alınmaz..Hem aracımda boya kaza hasar yok diyor kapı değişmiş bide çamurlukta çizik var..

Fiyattaki inadı nedir? Yazış tarzı hoşuma gitmedi..

Fiyat yüksek...
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Gökhan bey, araçın sahibi biraz nasıl denir; burnundan kıl aldırmayan  tiplerden.. Arabaya biraz baspal binmişsiniz dedim. Bana ironili bir  şekilde; hocam ilk defa siz söylediniz bunu, helal size dedi. Gelenler  ne kadar temiz araba demişler hep.. Temizlik göreceli bir kavram deyelim  ama iç, dış bakım hiç yok denilse yeri.. İç kısım pöfür pöfür sigara  kokuyor.

Sahibinden'e bakıyorum araç fiyatları uçmuş. İnanın "enjoy" olarak sahibinden en uygun araçlardan diyebilirim bu ilana..

Fiyatta  inat etmesinin sebebi; Gelenler hep 31 bin vermiş. Bu vatandaş da 32  binden aşağı vermeyecem diye kendi kendine söz vermiş. Biz 100 lira 200  lirasında değiliz. Yeterki düzgün birşey olsun dedik ama bakalım son  kararı babam söyleyecek.

Biz o gün servise göstermedik. Zaten iş ciddileşirse hem servis hem de dışarda başka bir ustaya göstermeden onay vermeyiz.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben olsam bu arabayı almazdım. Kendimce nacizane nedenlerim 1 adamın üslubu mu yoksa üslupsuzluğumu bilemedim ama ondan. 2 56bin kmde dediğinize göre bayağı hor kullanılmış bence bu hor kullanma motorada etki etmiştir. 3 daha önce forumda epeyce konuşuldu opelin bu motoruna sütçü beygiri diyolar astrayı kullanmıştım daha önce eski doblomuzla aynı motor olmasına rağmen araba ceset gibi gönülsüz ilerliyodu. Test sürüşü yapmadıysanız yapıp öyle alın bence

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2006 model b sinifi bir arac bu kadar ediyor mu yahu.?

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
vw grubundan şaşmayın derim. karar yine sizin ve pederiniz.

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;465674
Ben olsam bu arabayı almazdım. Kendimce nacizane nedenlerim 1 adamın üslubu mu yoksa üslupsuzluğumu bilemedim ama ondan. 2 56bin kmde dediğinize göre bayağı hor kullanılmış bence bu hor kullanma motorada etki etmiştir. 3 daha önce forumda epeyce konuşuldu opelin bu motoruna sütçü beygiri diyolar astrayı kullanmıştım daha önce eski doblomuzla aynı motor olmasına rağmen araba ceset gibi gönülsüz ilerliyodu. Test sürüşü yapmadıysanız yapıp öyle alın bence
Test sürüşü yapmadık, yalnız daha önce Konya'da bakılan araçta yapılmıştı.

Alıntı yapılan: mustklc;465690
2006 model b sinifi bir arac bu kadar ediyor mu yahu.?
2006 model olan bizim sattığımız fiesta hocam.. Opel 2011 model

Alıntı yapılan: bahtsız fabia;465696
vw grubundan şaşmayın derim. karar yine sizin ve pederiniz.

İki araç belirledik; 1- Opel Corsa 2- Ford Fiesta
İkisininde 2011 ve üstü model, dizel ve düşük km..

vw'nin 1.4 dizel motorları yok sanırım. 1.6 dizeli de peder istemiyor.

Yorumlar için teşekkür ederim. Şu an araç beklemede..

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı ZaHiR

• No! Gıybet
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bahtsız fabia;466126
1.6 ile 1.4 un vergileri aynı.

1.4 diye söylüyoruz da hocam ruhsatta 1.398 diye geçiyor. Yani vergiler farklı.. Yanlış olmasın ben öyle biliyorum.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ZaHiR;466147
1.4 diye söylüyoruz da hocam ruhsatta 1.398 diye geçiyor. Yani vergiler farklı.. Yanlış olmasın ben öyle biliyorum.

Ötekide 1598 mi öyle bişey sınıf değişmiyo yani

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1028
tarife burda. 1300den aşagıda vergi düşer.
mtv kanunu 5. madde.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 23:59:07 Gönderen: B.fabia »