Böyle bir konu açtığımdan mıdır bilinmez (şom ağızlıyımdır biraz) Yaklaşık iki hafta kadar önce İstanbul gibi park sorununun hat safhada olduğu bir şehirde arabama kendi evimin sokağında park yeri buldum. Bir pazar günü sevinçle arabayı bulduğum yere sokuşturdum. Eve direk ps3'ün karşısına geçtim o gün de Gran Turismo 6 oynuyorum
. Çok yağmur yağıyor dışarıda. Büyük bir gümbürtü koptu ancak ses uzaktan geldi. Aradan beş dk. kadar geçti telefonum çaldı. (Arabanın üzerinde numarayı bulunduruyorum ya malum istanbul geleneği) Arayan bakkaldı.
-Abi bu fabia senin miydi?
-Evet.
-Nerdesin abi evdemisin?
-Evet ne oldu hocam bişey mi var?(Merak ve gerginlik hat safhada tabi)
-Abi gelsene aşağı iki dk.
-Ne oldu biri mi vurdu?
-Gel abi sen.
-Tamam geliyorum.
Hızlıca aşağı indim. Karşılaştığım manzara karşısında şoke oldum. Meğer arabayı bakımsız bir binanın önüne koymuşum ve yağmurun da etkisi ile çatıdan düşen beton arabanın ön camı ile kaputa ve bilimum etrafına dağılmış. Ön cam tuz buz. Kaportada çizikler vs. Kaskoda yok tabi. Neyse polis çağırdım. Ev sahibini aradım tabi bu arada. Banane kardeşim koymasaydın demez mi. Öper misin sabaha mı bırakırsın misali arabanın resimlerini de çekip karakola gittim. Şikayetçi olursan 2 sene uzak mahkeme uğraşır durursun dediler. Şikayetçi olmadım. Ertesi günü tuzbuz olan camı çekiç yardımı ile çıkarmaya çalıştık çünkü araba kullanılaak durumda değildi. Ön taraf gözükmüyordu. Güzelce bir yuvarlar açtık dayım ile birlikte. Arabayı camcıya götürüyoruz ancak tüm gözler üzerimizde. Sağlamken bu kadar ilgi çekmemiştik araba ile.
Sonuç :
Araba bir gün yatar. 200 TL Ön cam fiyatı verilir. Bozulan sinirin ve içilen sigaranın haddi hesabı yoktur. Ve artık araba sahibi arabasını park ettiği evlerin çatılarına kadar süzer öyle bırakır
Bu vesile ile de kalörifer petekleri nasıl sökülür onu öğrenir ve içerisindeki camları çıkarır. Bir musibet bin nasihat demişler.
Bide gidip kendim vursam hadi neyse ben vurdum yaptım bir eşşeklik diyeceğim ancak durup dururken ve başkası sebebi ile olması sinirleri değişik bir şekilde yıpratmıştır.