0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladım bunu öğrendiğim iyi oldu mümkün mertebe yakıtsız bırakmamak gerek yine de.. 2000 devirde aracın üst vites değiştirme için uyarıda bulunması bana ilginç geldi o şekilde motor sağır olmaz mı sizce hocam
Hadi yaa doldurmuş bulundum bilmeden, zararı olmaz bir kerelik inşallah, kırmızı yanınca daha fazla km yaparsın gibisinden bişeyler demişti pompacı...
...onemlu olan aracın torkudur beygır gucu degıl
Işık yandığında zaten o genleşme kısmı da bitmiş oluyor ve ışık yanarken daha fazla gitmesi gibi bir şey kesinlikle sözkonusu değil.:wnk: Bir seferden de bir şey olacağını zannetmiyorum.Şimdi anladım bir daha kanmam öyle demesine,inşallah bir sorun olmaz, 62 lt yakıt aldı, zaten artık depoyu da fulleyemem benzer soruyla da karşılaşmam peki önce yedek depodan mı yakıtı tüketiyor çünkü yaklaşık 190 km falan yol yaptım ibre hiç oynamadı
Tork ve beygur gucu bırbırını desteklemıyor mu zaten ancak torku dusuk aracların tekerlegı ıtme gucu az olur dıue bılıyorum
...peki önce yedek depodan mı yakıtı tüketiyor çünkü yaklaşık 190 km falan yol yaptım ibre hiç oynamadı