9 bin tl fark vardı alırken. İçimde kalmış bir motor ve proje ben olsam kanırttırmadan 135-140 arasında bıraktırırdım. Yaptırırsanız paylaşımınızı bekliyorum
özgün abi daha önce 1.2 tsi yazılım yaptığını söledi hatta oo çok severim dedi sanırım 135-140 arası bişi yazıcak işin daha ilginç yanı yazılımdan sonra c180 komp. ile rolling yapıcaz
Hap kadar turbo var. Bence elleme
irfan bey ben forumun yeni üyesiyim ama bir çok konuda sizin tecrübelerinizi okudum fikrinize bende katılıyorum turbo basınç kaçırırsa ki sanmıyorum o kadar basınç açılmicak bide dump pipe ile motorun çok zorlanmaması ve rahat rahat egzosu atması için en kötü 1500 tl ye yeni turbo takarız artık:D
Tamam stock haliyle bile çok iyi gidiyor ediyor ama kaputu açıp motora bakınca ''N'oolur daha fazla yüklenmeyin'' der gibi ağlamaklı bir tipi var motorun Şaka bir yana bence 1.2 TSI ın verebileceği en verimli değerler zaten 105 beygir.. O nedenle bence uğraşmayın,kırarsınız yazık olur hem arabaya hem bütçenize..
valla stock halide iyide üstlerde hiç yürümüyo bende yazılımı üst devirlere yaptırmayı planlıyorum bide hani bu yazılım işlerinde biraz şöle bi durum var bu yazılımı yapan adam hani yaptığı yazılımda araç kırılırsa gelipte senin yazılımın motor kırdı diğcek adama motor kırıcak kadar yazılım yapmıyor ki ztn bu açılıcak basınç motoru kırıcak kadar yüksek basınçlar deil motor blogunun bu yükü kaldıracağına inanıyorum