sevgili arkadaşlar,
burda yazılan bazı sorunlar olmaması gereken ve TR deki servislerin düzeltmesi gereken sorunlar ama bazılarına ne kendi şehrinizdeki servis ne de yüce çözüm olabilir.
torpido sesi, kapılardan su alma mağduriyettir ve giderilmesi gerekir. ama rüzgar sesi, motorun ısınana kadar ses yapması ve sarsıntı vb. ni çözmek için fabrikasına yollamak lazım.
organize olup baskı yapmak çok doğru bir hareket olur sonuna kadar ben de varım ama iddiaların çözülebilir olması da gerekir. mesela ön camdaki havalandırmanın yansıması ancak camın açısı değişirse olur. en kralından yansımayan gövde kaplama da yapılsa bence yansır. (bir de sanırım bu koltuğun konumuyla ve sürücünün oturma açısıyla da alakalıdır ki ben yansıma görmüyorum)
yani bunların karşısında sağlam şekilde durmak istiyorsak sağlam iddialarla ve kanıtlarda gitmemiz lazım. öyle sürekli aramak, bıktırmaya çalışmak tacizden öteye gitmez diye düşünüyorum.
sevgiler, saygılar...
Katılıyorum. Benim de söylemeye çalıştığım bu.
Forumda daha önce yazmıştım. Sağ far yıkama tam yerine oturmuyor diye. Bu bazı araçlarda ortaya çıkan bir sorun. Servise götürdüğümde kontrol ettiler ve garanti kapsamında far yıkama mekanizması değiştirildi. Bunun gibi sorunlarda eğer Yüce oto çözüm üretmiyorsa baskı kuralım.
Yağmur suyu birikmesi veya torpido problemi benim aracımda yok. Problem yaşayan arkadaşlar varsa destek olalım.
Havalandırma çıkışları ile ilgili problem ben bugüne kadar hiç hissetmedim. Sabah hava güneşliydi ve kontrol ettim, belli belirsiz bir yansıma var. Beni rahatsız etmedi. Belki ön cam farklı üreticilerden tedarik ediliyorsa, belli tedarikçilerin ürettiği camlar yansıma yapıyor olabilir. Ancak sorunun adını iyi koymak lazım.
Bunların dışında klima fan ayar düğmesini kademe kademe arttırırken bazen 2 bazen 3 bazen 4 üncü kademeye geldiğinde ledlerin hepsi sönüyor, bir sonraki kademede tekrar yanıyorlar. Bu sorunu servise söyledim ama bir çözüm yok dediler. Bolero yazılımından kaynaklanan bir hata gibi gözüküyor ancak yazılım için bir güncelleme göndermemiş fabrika. Bazı modifiye sitelerinde bolero yazılımına girilip problemin çözüldüğünü gösteren almanca videolar var.
Forumda bir anket oluşturalım ve sorunları listeyelim. Kaç kişinin aynı problemleri yaşadığı ortaya çıkar. Sonrasında çözüm üretileblieceğini düşündüğümüz problemlerle ilgili yüce oto ile temasa geçelim.