škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Sıfır Araçta Koltuk Koruma

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı norax

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar
      10 günlük A7 aracıma boya koruma yaptırmak için Tekirdağ SONAX  servisine gittim.Servis elemanı sıfır araç kampanyalarından bahsetti.Ben sadece dış koruma yaptırmak istediğimi belirttim. O ise  motor ve koltuk korumanında mecbur gibi yapılması gerektiğini ısrarla vurguladı. Acaba  motor ve koltuk koruma sizce ne kadar önemlidir. Yaptırmalımıyım? Birde Koltuk korumada kumaş üzerine sürülen maddeler yüzeyde yapışkanımsı  tabaka oluşturmuyormu?  Yani aturduğumuzda veya elle temasımızda rahatsızlık vermezmi?
       Diğer sıkıntımda araba anahtarının günboyu servise teslim edilmesi ne kadar güvenilirdir.Çünkü ben sabah arabayı bırakıp görevime gitmek zorunda kalacağım.Bu konuda sıkıntı yaşayan oldumu?
             Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Çevrimdışı Levcho

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Motor ve döşeme koruma yaptırma gibi bir zorunluluğunuz yok, bunlar pazarlama politikaları. Döşemenizi temiz tutabileceğiniiz düşünüyorsanız, yaptırmaya bilirsiniz.
Kimyasal ile döşeme korumada (ürüne göre değişiyor), ilk zamanlarda dokunmada farklı bir his oluşuyor, bu yapışkanlık değil de, hafif pütürlü gibi olabiliyor. Özellikle küçük çocuğunuz varsa, kimyasal ile korumayı bir daha düşünün derim, ne kadar da masum olsa, kimyasaldır.
Motor koruma da size kalmış. Çok tozlu ve çamurlu yollarda sürmeye düşünüyorsanız, yaptırmanızda fayda var, ancak yok, ben çok nadir kara yola girerim derseniz, boşuna olur kanaatindeyim.

Anahtar teslim etme konusunda ; Güven meselesi, Size kalmış.

Ek:
Orjinal döşemeyi korumak için koltuk kılıfı düşünürseniz, aşağıdaki linkteki ürünü forumda bir kaç kişi aldık ve memnun kaldık.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-skoda-octavia-a7-kaliteli-oto-kilifi-krem-renk-ucretsiz-kargo-162805324/detay
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2014, 18:01:55 Gönderen: Levcho »

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Koltuk koruma ben yaptırdım sonaxa iyi oluyor su filan döküldü mü boncuk boncuk oluyor iyiki yaptırdım  dedim. Motor koruma ise bence hiç gerek yokdiye düşünüyorum levcho kardeşin dediklerine katılıyorum  o konuda:) hatta motorunuza da elletmeyin derim :)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Nasiol web sitesinden cabin care adlı ürünü alıp sıkın temiz koltuğa, o kadar  ;)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Koltuk korumaya para vereceğime koltuk kılıfı alırım, daha iyi...Küçük çocuk yoksa hepsi gereksiz.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
araç anahtarına gelince km yi not edin gidince bakarsınız gezmişler mi diye. ama merak etmeyin gezmezler eğer düzgün bir servis ise.

Çevrimdışı METŠAHİN

• O C T A V I A
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;466573
Koltuk korumaya para vereceğime koltuk kılıfı alırım, daha iyi...Küçük çocuk yoksa hepsi gereksiz.

sonax koltuk koruma işine para almıyor sıfır araçta boya koruma yaptırana ücretsizdi ben yaptırırken. zaten arabayı alırkende ziebart çeki vermişlerdi ama kullanmamıştım ben sonaxa gidince. öle pahaliı bişi değil heralde ki para almıyorlar:)

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arabayı aldığımda bana da ''ziebart koltuk koruma çeki'' vermişlerdi, ben de gereksiz gördüğümden, telefonla ''boya koruma yaptırmak istiyorum, bu çekin bedelinden düşer misiniz? '' diye sorduğumda da olumsuz yanıt almış, o yüzden kullanmamıştım...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı norax

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
İlgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Koltuk koruma yaptırmamaya karar verdim. Motorada düşünmüyorum.Sadece boya koruma şimdilik yeter diyorum.