škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Aracımın İlanını Koydum

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iondergumus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Evet,

Daha önce de bahsettiğim gibi aracımı ilana koydum. Fiyat konusunu çok düşündüm ama piyasaya uymaya karar verdim. Fazla olabilir ama yapacak birşey yok...

Tüm ağır bakımı yapıldığı, O2 sensörü, EGR valfi vs değiştiğinden araçta hata kalmamıştır. Bu nedenle 1 sene hiç masraf yapılmayacak aracım için pazarlık payını az tutuyorum... Yapılan tüm işlemlerinin de 1 sene garantisi, faturası mevcut.

Yorumlarınız olursa açığım... Şuan satılma durumu olmasa bile alıcısı var mı yok mu en azından anlarım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-fabia-special-1.4-16v-101-bg-164789911/detay

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
guzel arac ama bu fiyata gider mi bilmem.
sahibinden.comdaki fiyatlara takilmamak lazim. babamin aracıni o sitedeki fiyatlara bakip ust dilim fiyatta yazdik bir kisi bile aramadi. ortalama bir rakam vermek lazım.

Çevrimdışı dynia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yani inşallah satılır dicem ama fiyat gerşçekten 10 yaşında bir araç için bana falza geldi. benim aracımın piyasası 30 civarı 2012 2013 çıkışlı 1.2 optimal htp.

Çevrimdışı zaferhan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yani sitede en pahalı 3. sıradasınız... aracınızda öyle iddialı durmuyor.. hasar kaydı.. boya v.s mevcut.. e biraz zor bu fiyatlara satmanız.. keyfe keder satılık ise dursun bir müddet.. :)

Çevrimdışı iondergumus

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Öyle düşünmekteyim. Biraz tok durup kollayacağım. Sonra gerçekten satmam gerekirse mecbur gerçek fiyata döneceğim.

Sizce gerçek fiyatı nedir bu piyasa durumunda?

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bence de fiyat hariç her şey güzel. Hayırlı satışlar :ok:

Çevrimdışı avni

• CEBELLİ
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracının maşallahı var arkadaşım. Darılma ama o fiyata arayanın olacağını düşünmüyorum.