škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Klima Gazı Basımı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burakkayalık

• Vagkolik
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Octavia'ma ilk defa klima gazı bastırcam. Bastıranlar veya tavsiyesi olanlar varmı Ortalama ne fiyat çıkıyor, kendi servisinde bastırsam daha mı avantajlı olur? Teşekkkürler Octiciler

Çevrimdışı mustang

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
jetta V'e bastırdım 2 hafta oldu bosch car servicete ful otomatik aletle 50 dakikada 65 tl....

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Skoda yetkili Servisi'nde 1 saat sürdü, 150 tl aldılar.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;467590
Skoda yetkili Servisi'nde 1 saat sürdü, 150 tl aldılar.

çok vermişsiniz

Çevrimdışı Burakkayalık

• Vagkolik
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
65 ile 150 tl arasındaki fark ne olabilir sizce

Çevrimdışı mustang

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
sonuç olarak bence hiçbir fark yok 525gr "r134a" gaz alıyor benimki yaklaşık 200 gr eksik çıktı 2007 den beri ilk kez dolduruldu... makina eskisini alıp, tamamen kendisi vakumunu yağını vs. ölçüp biçip koyuyor bana oldukça güvenilir geldi...

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: veracocha;467602
çok vermişsiniz

Mecbur, serviste pazarlık yok...

Alıntı yapılan: Burakkayalık;467627
65 ile 150 tl arasındaki fark ne olabilir sizce

Hiçbir fark yok, bastıkları gaz 5-6 ay içinde kaçtı tekrar, servis garantisi  ile bedava tekrar doldurdular, başka yerde bu zor olurdu belki, o kadar...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Burakkayalık

• Vagkolik
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;467649

Hiçbir fark yok, bastıkları gaz 5-6 ay içinde kaçtı tekrar, servis garantisi  ile bedava tekrar doldurdular, başka yerde bu zor olurdu belki, o kadar...

Teşekkür ederim fikir edinmem açısından iyi oldu. 1-2 hafta içerisinde bende bastırcam bakalım hayırlısı.

Çevrimdışı basarzeki

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;467649

herkese merhaba,
oto elektrikçilerinde 70TL civarına gaz basımını yapıyorlar. burada benim dikkatimi çeken konu 5-6 ay içinde durduk yere sisteminizdeki gazın kaçmasıdır. hortumlardan, kelepçelerden, müşürden veyahut çatlak başka bir noktadan sisteminizde gaz kaçağı olabilir. bunun tespiti gaz basma cihazlarında yağlama yöntemiyle yapılabiliyor. servisiniz 5-6 ay sonra tekrar gittiğinizde sadece gaz basıp sizin gönlünüzü alıyorsa bence hatadasınız.

Çevrimdışı tonyhawk

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
fıyat farkı arasındakı fark sundan kaynaklanıyor sanayıde 30 tl ye bıle gaz basan yer var fakat arkadaslar suna dıkkat etmek gerekır oncelıkle ıcındekı gazı tamamının bosaltılıp dıbe coken yagımsı sıvının bosaltılıp ondan sonra boyle bır ıslemın yapılması gerekıyor ki buda fıyatı arttırıyor bu ıslem en az bır bucuk saat suruyor yoksa normal bır yere gıttıgınızde acıp gazı bastık abı deyıp kapatılması 45 dakkıka gıbı bır zaman alıyorkı gecıcı olarak 2-3 ay ıdare edıyor hem para hem zaman kaybı bılgınıze

Çevrimdışı serkan35

• Leoncu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
gaz bastırmadan önce kaçak kontrolü yaptırın sistemde kaçak yoksa eğer gaz bastırın 65 ile 75 tl arasında sanayide işlem yapıyorlar polen filtresini değiştirmeyi unutmayın
Rover 220 Turbo
2011 Ford Connect

Çevrimdışı Burakkayalık

• Vagkolik
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: tonyhawk;467834
fıyat farkı arasındakı fark sundan kaynaklanıyor sanayıde 30 tl ye bıle gaz basan yer var fakat arkadaslar suna dıkkat etmek gerekır oncelıkle ıcındekı gazı tamamının bosaltılıp dıbe coken yagımsı sıvının bosaltılıp ondan sonra boyle bır ıslemın yapılması gerekıyor ki buda fıyatı arttırıyor bu ıslem en az bır bucuk saat suruyor yoksa normal bır yere gıttıgınızde acıp gazı bastık abı deyıp kapatılması 45 dakkıka gıbı bır zaman alıyorkı gecıcı olarak 2-3 ay ıdare edıyor hem para hem zaman kaybı bılgınıze

Ucuz işçilikten kaçınmalı her zaman. Çok doğru ve yerinde tespitler olmuş sanada teşekkür ederim arkadaşım.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Belli bir periyot var mı peki bu işle ilgili olarak? Yani kaç yılda bir yapılmalı?
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: enoktakenokta;467945
Belli bir periyot var mı peki bu işle ilgili olarak? Yani kaç yılda bir yapılmalı?

Kışın da klimayı belli aralıklarla çalıştır. Roomster aracımı 6.5 yıl kullanmıştım, soğutmasında en küçük zafiyet yoktu.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bu klimanın gazının kaçtığını nerden anlıyorsunuz?

benim araç 2007 model, kliması çalığıyor hala, bir zaafiyet hissetmedim. zaten burası da soğuk memleket, bir tek yazın tatile giderken açarım o kdar.

bir de şu klima sistemini temizleyen spreyler var, tavsiye eder misiniz?