0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakıt sarfiyatı rahatsız etmeyecekse tercih edebilirsiniz, lakin çok yüksek sarfiyata sahipler, eski jenerasyon otomatikler birde, 2. el olacağı için kondisyonuda ayrı önemli. İyi bakılıp kullanıldıysa sarfiyatı dışında fazla can sıkmaz.
Hocam çok derken ne kadar çok. LPG de şehir içi ne yakar mesela. (10 litre falansa iyi). birde benim asıl kafama takılan bu fabialardaki şanzumanın sıkıntılı olup olmadığı. yani sıkıntısızsa birde yokuşlarda falan geri kaçırma gibi bi derdi yoksa bana uyar...
Evet o civarda olur sarfiyatı(benzin için) LPG konusunda benim pek alakam olmadığı için ne desem yanlış olur ama benzine göre hesaplayabilirsiniz sanırım. Ankara'nın çok dik rampalarında geri kaçırma yapar. 2.el otomatik biraz kumardır tabi, çok iyi bakılmıştır saat gibi çalışır. 2.el Fabia'da benim hiç fazla içime sinmeyen tek Fabia modelidir açıkçası.
Zaten 101 lik choice den inip 75 lik otomatik bir ambiente binmek hiç içime sinmiyor ama bir şekilde otomatiğe geçmem gerekiyor. o zaman 3-4 ay daha bekleyip parayı biraz denkleştirip corolla hb kovalayacağız.
Vw polo kullandım o dediğiniz kombinasyonda 4 ileri oluşunun dışında pek bi sıkıntısı yok geri kaçırmıyo kolay kolay
otomatik vitesle ilgili pek bilgim yok hocam. 4 ileri olmasının ne gibi sakıncası var. eğer son sürat olarak sıkıntı yaratıyorsa, benim için pek önemli değil çünkü hanım kullanacak...