206 ya bindim. arka koltuklar ve kapılar süs niyetine. beğenmediğiniz fabia diz mesafenizi bi hafızanıza alın, sora gidin bi 206 ya bakın.
ayrıca 1.4 HDI uyuz ötesi motoru az yakar ama adamı kanser etme standardına sahip, içinde 4 kişi ile 140 a çıkmak için yol biter, 140+ hızlar için içerde ileri doğru salınımlar yapacaksınız arada zıplayacaksınız ki yürüsün...
arka tekeri resmen içerde döner, hele suya muya girince paçanız ıslandı sanırsınız davlumbaza çarpan su sesinden.
hey gözünü sevdiğimin Fabiası...
nerden atıyorum bunları? üniden arkadaşımda var. arkalı önlü gidersek, hele kapışacaksak, iddia ediyorum, bu sabit kök gaz gitsin otobanda, beraber kalkalım. ben geri durayım, 206 kök gaz devam etsin, kalkar tekrar yakalarım fazla beklemezsiniz.
aa oldu mu hiç ama.... oldu oldu. Pug 206 sına ''PEUGEOT'' diye, Fransız diye Fabiaya bakıp kıçıyla gülene az bile.
ama pejo uyuz ötesi 206 ve 307 de saçmaladığını fark etmiş olacak ki 207 ve 308 gibi harika araçlar yapmaya başladı. gelgelelim Fabia I ile 206 aynı dönemin araçlarıdır, onları kıyaslamak lazım.