škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

İndirim! Samsung galaxy grand duos 600 ₺

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyat  : 600

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-grand-duos-samsung-garantisi-devam-ediyor-166859772/detay/

Faturasına bakmadım ama bulurum, aksesuarları temiz, çalışıyor ve eksiksiz.
Cihazı kılıfsız kullanmadık. Ekran jelatini ile koruma altına alındığından ekranda en ufak kılcal çizik dahi yok.
Kasa kalitesi note 2 'den falan daha iyi.
Çift sim kart özelliği vardır.
Özellik olarak gayet dolu bir model.
5" ekranı sayesinde gayet güzel oyun oynanıyor.
Samsung türkiye garantisi altındadır.
Fotoğraf çekim kalitesi,video çekim kalitesi note2 ile tamamen aynıdır. Kendim Note2 kullanıcıyım, bu cihaz eşimin cihazıdır o yüzden karşılaştırmaları en gerçekçi şekilde yapabiliyorum.
Bataryası 1 günü rahatlıkla kaldırabiliyor.
3G ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz..
İsteyene GET açabilirim.
Cihazı elden görüp almanız benim için daha makbûl olur.
Diğer türlü alışverişlerde önce havale sonrasında kargo şeklinde olur. Profilim güvencemdir. Daha önce iyi niyetim yüzünden başım ağrıdığı için bu şekilde uygun görüyorum.
İMEI kopyalanmasına karşı iade kabul etmiyorum. Belirttiğim hususlar dışında problem çıkarsa iade alırım.
Şarj kablosu bazen temassızlık yapıyor. Kablo ile alâkalı. Yeni kablo ile denedim sorun yok.
Blackberry Z10 alacağımız için satıyorum. TAKAS sadece BB Z10 ile olur. Diğer takas teklifleriniz cevaplanmayacaktır.
Kargo'yu en geç 2 gün içinde yollarım. Malum cihaz kullanıldığından sıfırlamam gerekecek. O yüzden 2 iş günü içinde yollarım. Havale erken yapılırsa akşama kadar yetiştirmeye çalışırım...

Tabi Sahibinden.com'a yazdığım bazı kurallarda forum için esnekliğim olabilir :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
hayırlı satışlar.bende bir ara şirkette kullanıyım demiştim ama vazgeçmiştim
2006 GOLF PLUS