Yeni bir başlık açmayayım dedim buradan fotolara devam edelim.
Çerceveyi sökememiştim. Meğer yanlış çerçeveyi zorluyormuşum. Dış çerceveyi sökmeye çalışmışım. Dış çerçeve teybin gövdesiymiş . Piano Black kısım kartla bile çokta kolay çıkıyormuş yerinden.

Çerceveyi söktük vidaları torxla açtık teybimiz çıktı yerinden. İki adet tırnaklı soketimiz vardı. Onları da tırnaklarını açarak kolayca çıkardık. Heyecandan fotoyu da unuttuk.

Geçelim içeriye. Teybi elimde taşırken bozuklukların şıngırtısı geliyordu. Ben iki adet sanıyordum ama sesinden daha fazla olduğu belliydi.
Teybin kafasını her iki tarafta da ikişer tane olan torx vidaları sökerek ayırdık.

Görüntüye aldanmayın. Swing in gövde kısmının içi bomboş.

Kafanın arka kısmı.

Gövdenin içi boş olduğundan dolayı bozukluklar hemen düştü.Ama kalemle ucunu gösterdiğim ve CD tarafından itilince CD yi içeri alan sensör parçaları kilitlenmişti. Dolayısıyla CD içeri giremeyecekti. CD yuvasına bakmak için üst kapağı açtım.

Üst kapak.

Yine iki adet torx vidayla açılıyor.

Bu da CD yuvasının üstten görünümü. Kaç adet vida nereden tutuyor diye incelerken...

Şüpheliyi buldum. Meğer bi bozukluk ta CD yuvasının içine girmiş. CD yi içeri alan sensör parçasının altında itildiğinde diğer parçayı da boşaltan mafsal gibi bir yer varmış. Bozuk para da tam orayı kilitlemiş. Bir parça açılmayınca diğeri de açılmıyor haliyle. Tornavidanın ucuyla onu da çıkardım. Üst kapağı boşuna sökmüşüm.

Kısa günün karı...

Kafayı takarken ilk önce fotoda görünen tırnakları yuvaya yerleştirmek gerekiyor.

Teybin iki adet soketi var demiştik. Birisi kolayca takılıyor ama resimde görülen soketin adına ne dendiğini bilmediğim bir düzeneği var. Soketi teybe sıkıştırıyor. Bu açık hali...

Bu da kapalı hali. Teybe açık halde takıp kapatmak gerekiyor.

Teybi yerleştirdikten sonra yüreğim ağzıma geldi. CODE...

Ama ECU bendensin dedi. Kontağı aç-kapa yapınca kendisi tanıdı. CD yi de taktım. Sıkıntı yok.

BONUS. Bu da yardımcım adı Alvin... Malum küçük yerlerden bozuk para çıkaracağız. İşlemden önce gönlü olsun diye karnını doyurduk. Bozukluklar kolay çıkınca çok gerek kalmadı ona. Fotoları çekti sadece...