0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Göstergede airbag ile alakalı bir lamba yanıyor mu?
Ön yolcu airbag iptal ederseniz yanacak ışıktır. Torpidodan iptal edebilirsiniz airbagi. Ön koltuğa bebek koltuğu koyduğunuzda airbagi kapatmak gerekli örneğin.
Yoo. Anladım demek istediğinizi. Bildiğim kadarıyla airbag kapalı olduğu zaman göstergede ışık yanıyordu.
Aynen araç belli müddet airbaglerin kontrolünü yapıyor bu esnada airbag iptal sönünce tamamdr
Yolcu airbag i açıkken araç ilk çalıştığında airbag in açık olduğunu göstermek için ışık yanar, bir süre sonra da söner bu normaldir. Ancak siz airbag i off konumuna getirirseniz airbag off yazısı sürekli yanar.Yani aracınızda bir sorun yok
Peki Siz Bu Işığın Yanıp Sönmesi Durumu İle Yolcu Koltuğunda Birinin Olup Olmamasına Dikkat Ettiniz Mi? Bu Işık Durumu Benimde Dikkatimi Çekti Ama Sanki Araç İlk Çalıştırıldığında Yolcu Koltuğunda Biri Varsa Işık Yanıyor.Yoksa O Işık Yanmıyor Gibi Geldi Bana.Onuda Şöyle Yordum Kendimce Allah Korusun Bir Kaza Anında Yolcu Tarafı Boş İse Boşuna O Tarafın Airbag'i Açılmasın Diye Kendilerince Bir Önlem Almışlar.Bence Böyle