škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

rapid 2013 tdi ısıtıcılı sol ayna camı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı szteker

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar bi otobüs sol aynama çarpıp kaçtı Allahtan plastik kısımlarda bişey yok yanlız ayna camı kırıldı sadece serviste bulabildim oda 3-4 güne gelir dediler sadece aynacamı 140 tl dediler başka bi alternatif olabilirmi acaba polo aynası jetta aynası vs... yada başka nerden bulabilirim....

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
Alıntı yapılan: szteker;469842
arkadaşlar bi otobüs sol aynama çarpıp kaçtı Allahtan plastik kısımlarda bişey yok yanlız ayna camı kırıldı sadece serviste bulabildim oda 3-4 güne gelir dediler sadece aynacamı 140 tl dediler başka bi alternatif olabilirmi acaba polo aynası jetta aynası vs... yada başka nerden bulabilirim....

O kadar pahali degildir serviste o fiyattir.mesela Benin eski aracimin da yan aynanin camini kirmislardi isitmali elektrili oldugundan pahalidir deyip servise birde semtteki skoda parcacisina sordum.servis 110 tl demisti parcaci ise 20 tl demisti.bence parcaciya sorun elinde olmasada getirtir.takmasida kolay
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
Alıntı yapılan: mustklc;469858
yan sanayi almayın ısıtma fonksiyonu çalışmıyor.
Yan sanayi demek istemedim.Orjinal skoda yedek parçası satan yerden en azından yarı fiyatına alır bence.servisler fiyatı şişiriyor demek istedim.Kodunu soyleyip getirtebiliyorsunuz.
2006 GOLF PLUS

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İnternette, sanayide parçacılarda 20-30 tl civarında satılıyor...140 liraya yazık, vermeyin bence...Komple ayna 200 tl değil ki...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı B.fabia

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
projemden dolayı fabişte şuan yan sqnayi aynalar var 2 seneye yaklaştı ısıtmada göstermede sıkıntı yok. 140 tl biraz tuzlu.