škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Jantlara AFS Plastidip(by DDŞ!-Doğukan)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Ugur A.;470552
Peki bunu istediğimiz zaman söküp atabiliyor muyuz?

Evet, ben de bunun için için plastidip tercih ettim zaten. Jant boyamanın geri dönüşü zor, ancak bunda istediğiniz zaman geri dönüş mümkün:)
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı deathbomb

• Superb Tutkunu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çok güzel olmuş Ender güle güle kullan,benimde yapasım var. İstanbul'da bu işi yapabilecek var mı? :) Ayrıca mat değilde pianoblack gibi parlak yapabiliyor muyuz?

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: deathbomb;470558
Çok güzel olmuş Ender güle güle kullan,benimde yapasım var. İstanbul'da bu işi yapabilecek var mı? :) Ayrıca mat değilde pianoblack gibi parlak yapabiliyor muyuz?

Teşekkür ederim Yusuf:) İstanbul konusunda hiç fikrim yok maalesef. Tam olarak parlak nasıl durur bilmiyorum, ancak Doğukan parlak da yapılabileceğini söylemişti bana.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı veracocha

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: deathbomb;470558

Cesitli effect dedigimiz parlaticilarimiz mevcut. Metalizer effect mat siyahin uzerine piano black e en yakin olani. Degisik efektlerle farkli goruntuler almak mumkun.

Çevrimdışı deathbomb

• Superb Tutkunu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;470730
Cesitli effect dedigimiz parlaticilarimiz mevcut. Metalizer effect mat siyahin uzerine piano black e en yakin olani. Degisik efektlerle farkli goruntuler almak mumkun.

Örnek resimler var mı acaba?

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bir soru da benden,

youtube da plastidip lerin fosforlu seçenekeri vardı. Acaba hiç uyguladınız mı?

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Elimde su an kendi uyguladigim ornek yok. Kendi jantlarima siyah ya da fume uzerine metalizer effect dusunuyorum ama malesef onu bile yapmaya vaktim yok. Sehir disina cikacagim ilk efectli uygulamayi donunce kendi arabamin uzerinde paylasacagim.

Fosforlu seceneklerden hic istek olmadi en son bu hafta basinda mat turuncu bir focus yaptik jantlari da mat siyah oldu. İnstagram hesabimizda gorebilirsiniz fotograflari.

Fosforlu renklerin tek bir sikintisi var gunese fazla dayanikli degil elimdeki iki urunde hala bu sorunu asamadi plasti dip te asf de fosforda garanti veremiyoruz. Ortalama 1 yil kadar bir dayanma suresi oluyor fosforlu renklerin. Normal kaplamalar ise cok rahat 3yil renk solmasi yasamadan kullanilabiliyor. İyi bakilan kaplama bir yuzey cok uzun yillar rahatlikla dayaniyor.

Çevrimdışı alprngrbz

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.geektr.com/forum
Çok yakışmış çok güzel olmuş bizim beyaz aslanadamı yapsak ne :D

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: alprngrbz;470944
Çok yakışmış çok güzel olmuş bizim beyaz aslanadamı yapsak ne :D