gün içi kullanımız çok ise taksici aküleri var çok marşa dayanıklı onları tavsiye ederim benim araba bir gün dursa evin önünde hemen hanımlar birbirine sorarlarmış hayretin abiye bişimi oldu hastamı diye,
sebeb araba yerinden kıpırdamadı diye
iki gündür de bana laf sokup durdular halkın içine karışacakmışımda otobüse binicekmişim de vs vs ama hak da vermedim değil izmir manisa git gel yaparken kendim de güldüm kendime otobüsde muavinden su istedim ikisindede üzerime döktüm suyu içerken unutmuşum otobüsde su içme olayını.
eşimde rahatsızlığından ötürü nereye gidecekse her an hazırımdır o istesede ben istemem otobüse binmesini, çünkü briçle tip1 diabeti var yani dengesiz oynak bir durum 60 a düşen şeker 2 saatte 500 600 görebiliyor, birde 1,5 yıldır sürekli kortizion kullanıyor sanırım kesmeyecekler onun da diabetlideki etkisi kemiklerin hassaslaşıp dayanıklılığını kaybetmesi o yüzden korkuyorum ve sıkı sıkı tenbih ediyorum mecbur kalmadıkça otobüs yok diye ehliyet var direksiyon da iyi sayılır ancak malumunuz tip1 diabetliler artık ehliyet alamıyorlar
aha gene uzattım heeee
hade iyi geceler size