Merhaba arkadaşlar;
Araca nazar değdi herhalde. 2013 Aralık ayında aldığım araçla şehirler arası yolda giderken (hızım 110-120 arası) bir köpeğe çarptım. Bir anda önüme fırladı ve iki saniye sonra çarpıştık. Yapacak bir şey kalmamıştı. Herhangi bir ani manevra yapmadım. Maalesef köpek öldü.
Allah'a şükür bizde bir şey yok. Emniyet kemerlerimiz bağlı idi. Ani fren yapmadım. Yol kalabalık, arkadan gelen araçlar vardı.
Aracın ön tarafında ufak çaplı hasar oluştu. Ön panjurlarda ufak çaplı kırıklar. Sis farı çerçeveleri kırıldı. Tamponda bir iki kırık ve darbeye bağlı çatlama mevcut. Radyatör hafif darbe almış ama. Herhangi bir sorun gözükmüyor.
Aracın kaskosu (VDF'nin kendi kaskosu) var, ancak deldirmek istemiyorum aslında. Mini onarım diye bir şey varmış. Ufak hasarları tamiratlarla çok güzel bir şekilde giderebiliyorlarmış.
İşim icabı Batman'da yaşıyorum. Burada bu işi tam olarak sorunsuz şekilde yapabilecek bir yerler var mı onu da pek bilmiyorum. Ama Diyarbakır ya da Gaziantep'e gittiğimde de yaptırabilirim.
Tecrübeli arkadaşların görüş ve yardımlarını bekliyorum.