škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ön park sensörü

engince · 58 · 31252

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı brsznr

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ön park sensörünü yetkili servis dışında taktırmak garanti konusunda sıkıntı çıkarır mı? bildiğim kadarıyla ön kısa bir butonda ekleniyor?

bugün kayadibi servise sordum ancak takmadıklarını iletti yarın başka servislere de soracağım

Çevrimdışı J.Marston

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: brsznr;479369
ön park sensörünü yetkili servis dışında taktırmak garanti konusunda sıkıntı çıkarır mı? bildiğim kadarıyla ön kısa bir butonda ekleniyor?

bugün kayadibi servise sordum ancak takmadıklarını iletti yarın başka servislere de soracağım

Servislerin takamadıklarını biliyorum, dışarda yapılan uygulama da yapan kişi haliyle garantiyi bozmaz diyor ama yinede insan tereddütte kalıyor. Yarın öbür gün bir şey olduğunda servisin bunu öne sürmeyeceğini bilemeyiz.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: brsznr;479369

Skoda sitesinde açık hüküm vardı, navigasyon sistemi taktıracağım zaman araştırmıştım ben de, araca dışarıdan yapılan her türlü müdehale garantiyi bozar diyor. Ancak bu müdahale elektronik sistemle alakalı olduğu için sadece elektrik donanımıyla ilgili bileşenlerin garantisini etkiler, atıyorum böyle bir müdehale nedeniyle ileride turbonuz bozulurdsa turboyu garanti dışı bırakamaz.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar yeni bir skoda üyesiyim. Octavia aldım ve çok da memnunum ama ön park sensörüm yok. Servise sorduğumda beyin uyumsuz olduğu için takılmıyor dediler. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: azureusecz;487940
Arkadaşlar yeni bir skoda üyesiyim. Octavia aldım ve çok da memnunum ama ön park sensörüm yok. Servise sorduğumda beyin uyumsuz olduğu için takılmıyor dediler. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...

Aracınızın donanım seviyesi nedir?

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
En dolu paket alınmadığında eklenmesi servis koşullarında bile olanaksız donanımlar olabilir.(sunroof, bi-xenon, dönüşe duyarlı sisler, ön-arka park sensörleri, ESP, koltuk ısıtma, vb..)  paraya kıyıp, dolusunu almalı...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracım elegance modelidir. Sunroof mevcut birde.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ön sensör neden yok elegansda??
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı simurgson

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
standartta yok, opsiyonel almanız lazım. Bende almadığıma pişman oldum sonra...

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;487997
ön sensör neden yok elegansda??

bende aynı soruyu sordum servise bana beyinin buna uyumlu olmadığını onun için beynin de değişmesi gerektiğini söylediler. Hatta ben merak ettim dedim ki jetta ile neredeyse herşey aynı fakat jetta da ön park sensörü yok dedim cevap veremediler :) Sonradan taktırılmayacağını dışarıda taktırsam da garantinin bozulacağını sçöylediler. Öylece kaldım valla :D

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: simurgson;488009
standartta yok, opsiyonel almanız lazım. Bende almadığıma pişman oldum sonra...

ben almak istedim ama serviste olmadığını söyledikleri için alamadım maalesef :(

Siz taktırdınız mı?

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: azureusecz;488139
bende aynı soruyu sordum servise bana beyinin buna uyumlu olmadığını onun için beynin de değişmesi gerektiğini söylediler. Hatta ben merak ettim dedim ki jetta ile neredeyse herşey aynı fakat jetta da ön park sensörü yok dedim cevap veremediler :) Sonradan taktırılmayacağını dışarıda taktırsam da garantinin bozulacağını sçöylediler. Öylece kaldım valla :D

Konfor beyni uyumlu hangi servis dediyse epey sallamış. Normalde yetkili servislerde takar ancak hem pahalı hem tercih edilmeyen bir sistem ve birde uğraşmak istemedikleri için yapmıyorlar. Ancak ender elektronik ankara vag store tarzı yerler birebir orjinal şekilde montajını herçekleştiriyorlar

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Servis dışındaki yerlerde taktırınca aracın garantiden çıktığını da belirttiler. Başka yaptıranlar da olmuş. Ben ise servise dedim ücreti neyse ödeyeyim ve takın diye fakat takamıyoruz dediler ve taktıramadım.

Çevrimdışı dryusufbal

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bugün servise sordum. bana ön tamponu sensör delikli orjinal uyumlu tamponla değişmesini, beyin uyumsuzluğundan dolayı beynin değişeceğini ve toptan uyarı sistemli kitlerin alınması nı ön konsola orjınal buton eklenecegını bunu da montaj dahıl 3000 tl civarı fıyat yaratacagını soyledıler. ancak herseye ragmen bu kadar teferruatlı bır işlemı servısın tum aletler 0 gelıp para kazanamadıkları için yapmadıklarını belırttı.

internetten araştıtrınca da şöyle bir sitede buldum.

http://www.carsystems.pl/skoda-octavia-3-5e-park-pilot-front-w-ops-5q0919294b-upgrade-kit,id890.html

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yüncüler otomativ 1200 lira yazmıştı dün foruma?