0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ön park sensörünü yetkili servis dışında taktırmak garanti konusunda sıkıntı çıkarır mı? bildiğim kadarıyla ön kısa bir butonda ekleniyor?bugün kayadibi servise sordum ancak takmadıklarını iletti yarın başka servislere de soracağım
ön park sensörünü yetkili servis dışında taktırmak garanti konusunda sıkıntı çıkarır mı? bildiğim kadarıyla ön kısa bir butonda ekleniyor? bugün kayadibi servise sordum ancak takmadıklarını iletti yarın başka servislere de soracağım
Arkadaşlar yeni bir skoda üyesiyim. Octavia aldım ve çok da memnunum ama ön park sensörüm yok. Servise sorduğumda beyin uyumsuz olduğu için takılmıyor dediler. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...
ön sensör neden yok elegansda??
standartta yok, opsiyonel almanız lazım. Bende almadığıma pişman oldum sonra...
bende aynı soruyu sordum servise bana beyinin buna uyumlu olmadığını onun için beynin de değişmesi gerektiğini söylediler. Hatta ben merak ettim dedim ki jetta ile neredeyse herşey aynı fakat jetta da ön park sensörü yok dedim cevap veremediler Sonradan taktırılmayacağını dışarıda taktırsam da garantinin bozulacağını sçöylediler. Öylece kaldım valla