Arkadaşlar bugün gittiğimde tekrardan görüşüp eksiklikleri halletmelerini isteyeceğim , umarım bu sefer eksikleri hallederler , ara sıra adamlara da hak verir gibi oluyorum çünkü eksiklerden bir kaçı sadece güneş altında dikkatli bakınca gözüküyor , sonuçta insandır gözden kaçmıştır diyoruz ama eksik 1 değil 2 değil hatta o gün gittiğimde boyanın kalkıp astarın gözüktüğü yeri gösterince ordaki servis şefi , ustasına dedi bunu nasıl gözden kaçırdınız gibisinden ama 17 günde az değilki iş aceleye geldi diyeyim öylede değil , işin enteresan tarafı iş yerinin otoparkında arkadaşların ve benim bariz şekilde gördüğümüz kusurlar servise gidince gözükmüyor mesela sağ ön kapı altında göçük 1 parmak büyüklüğünde yaklaşık 1 cm derinliğinde gölgede hiç belli olmuyor , şimdilik iş tam olarak daha bitmediğinden servis ismi vermenin etik olmadığını düşünüyorum , bu kezde dediğim eksiklikler düzeltilmez ise o zaman zaten servis ismini paylaşırım
Aslında servisteki ustaların vs. ilgi alakası çok güzel , güzelce dinliyorlar eksikleri görünce hak veriyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ama benim kızdığım şeyler araba 17 gün kaldı orada bu kadar süre içerisinde neden bunlara dikkat etmediler hadi dikkat etmediler gidip ben kendim görüp uyardım arabayı teslim almadan şurası şöyle burası şöyle gibisinden birde en çok kızdığım , aracı kontrol etmeye her 2 günde bir gittiğimde eksikleri görüp belirtiyorum adam masasının üstündeki kağıda not alıyor buna rağmen gidiyorum adama söylüyorum düzelttik diyor servisin orada bakıyorum hiç belli olmuyor iş yerine geliyor kabak gibi ortada.