škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

lpg taktırmalı mı acil lütfen

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caa3855

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
merhabalar foruma yeni katıldım 3 aydır octavia ambition plus 2005 model bfq motor 1.6 araca sahibim. aracım benzinli ve şehir içi 50 kuruş civarı, şehirler arası 40 kuruş civarı yakıyor bu durum canımı sıkmaya başladı. aracı lpg de kullanan arkadaşlardan acil yardım ve bilgi talep ediyorum yarına randevu alacağım ş.içi/ş.dışı ne kadar yakar lpg'de? şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
3 asagi 5 yukari o civarda yakar hitler motor. Kullanim stiliniz ve trafik durumu buyuk etken

Çevrimdışı armagant

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Taktır ve kurtul. Zaten problem çıkaran bir motor değil servis ağı kuvvetli ustasına güvendiğiniz bir markaya taktırabilirsiniz.

Çevrimdışı alperen

• S E A T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Taktırın ama iyi bir ustaya taktırın. Fazla para verin ama iyi birine taktırın. Çünkü uzun vadede sorun çıkarır. Bizde 1.4 16V var Atikerli. Şu zamana kadar maşallah hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ama BRC ve Lovato iyidir :ok:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim fsi a5 kasa klıma çalıştırırsam ş.i 43 krş yakıyor çalıştırmazsam 33-36 krş yakıyor.hitler biraz fazla yakıyor demek ki.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı palandoken

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Brc marka lpg'li, 2004 model, 1.6 bfq motorlu aracım uzun yolda, hız sabitleyici devrede iken, 90 km hızda 1 ay önce  km'de 21 kuruş lpg yaktı. Arkadaşlarında dediği gibi iyi bir ustada taktır ve rahat et.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu arada motorda bir sikinti var mi once o kontrol edilmeli.

Çevrimdışı caa3855

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
peşin 1750 tl'ye brc marka lpg taktırdım. cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize. en kısa sürede ortalama yakıtı belirteceğim :)

Çevrimdışı frezya

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
:hsg: malüm benzin fiyatının çok yüksek oluşu lpg kullanımını gerektiriyor.bfq motor diğer sr ve akl motora göre biraz sorunlu olduğundan iyi lpg kiti seçilmesi önemlidir.

Çevrimdışı ozrace

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
benim octavia'da 50krş yakıyordu benzinde,lpg taktırınca yarı yarıya düştü diyebilirim...