Öncelikle burada bir kaç kelam etmiş arkadaşlar ,saldırı olarak görmesin nacizane bi eleştiridir..
3 sayfanın tamımını okudumda parantez içinde öyle söylemler öyle yorumlar varki...Fabia mı almadan önce bunun gibi yorumlar söylemler bilgiler okumuş olsaydım..hiç bir kuvvet bena fabia aldırtamaz ve ikinci el piyasasındaki hiç bir satıcıya güvenmeye ikna edemezdi...o kadarki garantili satış yapan kuruluşlardan alma ihtimalim ancak söz konusu olurdu...
Bende yakın zamanda aracımı satacağım ama aracın malum hasar kaydı yüzünden biraz cansız bi satış olacak daha öncede ilan verip sonra vazgeçmiştim...fakat ilanımda malum hasar kaydının tutarına kadar araca daha önce neler yapıldığı ve nelerin daha yapılması gerektiği ayrıntılarına kadar yazmıştım..bir kaç arkadaş ilgilenmişti..bir kaç kişide takas teklifi ile gelmişti...son olarak verilen miktarda 300-500 liralık rakamlarda mutabakat kuramadığımız için vazgeçmiştim...
vel hasıl kelam piyasa ne hale gelmiş...herkez arabasının hakkını ister ama,hak tek taraflı olurmu diyede düşünüyorum...alırken ucuz alam iyi pazarlık yapam,satarken 3-5 fazlaya okutam ..muhabbeti müslümanın yapacağı işler değil bence....
yani alma satma muhabbetlerini forum dışında tutmak daha hayırlı olur gibi geliyo..sonuçta yarın bir gün aracı alan arkadaşta bu foruma üye olabilir..olurda geçmişte yazılan konularda aldığı araçla ilgili bazı seyler okuduğunda kulak çınlatabilir..