Selamlar İstanbulda Murat ben,dün itibariyle artık bende Fabia 1,4 16V kullanıcısıyım,lakin aldığım araç baya baya bakımsız kalmış tavan döşemesi,sallıncak burçları,kalorifer pervanesi sesi,hararet göstergesi seviyesi,yer yer güneş yanıkları ve solmalar,aracın bazen düzensiz çalışması ve koltukların temizliği.
Bugün ilk iş olarak aracın yağını,yağ filitresini,hava filitresini,antifirizini,termostatı,hararet müşürünü değiştirdim.Ustam sallıncak burçlarının değişmesi gerektiğinide söyledi lakin vakit kalmadığı için sonraya bıraktım bu işi çünkü döşemeciye aracı öğleden önce teslim etmem gerekiyordu.Araç şuan döşemecide akşam teslim aldığımd görsel olarak konuya ekleyeceğim.
Şuan ilk olarak merak ettiğim bir konu var hararet sürekli en alt seviyedeydi termostat ve müşür değişinde ortadaki kalın çizginin altında sabit duruyor benim gildiğim VAG grubu araçları orta çizgide sabit duru lakin usta normal dedi sizde de durum aynımı acaba? aşağıda eklediğim resmi google de buldum aynı seviyede sabit duruyor.